cavrosay Kubratasr Allah sağlikla buyutmeyi nasib etsin canm.kaç haftada kaç kilo doğdu bebeyin ve kesin dikişn oldumu?
Kubratasr cavrosay 37+5 te dogdu 2580 gr olarak kesim yok sadece icten 2-3 dikisim var cok az yirtilmam oldu disarda bisey yok
mnkfasulye Allah analı babalı büyütsün kendi hikayemi okuyor gibi oldum canım 5 gün önce paylaşmıştım bende 19 saat süren hikayem diye çok ortak noktamız var ☺️
Semahasan Kubratasr sağlıcakla büyütün inşallah hangi şehir ve hastane birdebhaftaniz ve bebeğinizin kilosu neydi acaba
Berfin65 Kubratasr bu açılma olayı nasıl oluyor ya açılman hiç yoktu suni sancı verdikten sonra mı açılma oldu bir de bebek kanala girmiş miydi ya da suni sancıdan sonra hem kanala girdi hemde açılma mı oldu
Kubratasr Berfin65 evet hic acilmam yoktu. Suni sanciyi verdikten 5 sonra 2 cm oldu sadece suyumu patlattiktan sonra cok hizlandi süreç
Kubratasr Ftma_izmr Ftma_izmr 1 tane serum sekilde takildi dogum olana kdar tek bi serum ve yavas yavas verdiler sonlara dogru seruma 1 kac ilac enjekte ettiler rahim agzini acmasi icin galiba inanin dikis en kolayi cocuk ciktiktan sonra uyusturuyor ve hic hissetmiyorsunuz dogumdan yarim saat sonra kalktim koridorda geziyordum ebelerle sohbet ediyordum hic korkmayin
Kubratasr ZeynepAksoy serum seklinde verdiler bana benim rahim agzim zaten yumusamisti i yuzden fitil vermediler
Kubratasr Cansuyu yani doktor onunla ilgili bisey soylemedi ama benim hicbir dogum belirtim yoktu muhtemelen girmemisti bile
Kubratasr Usluglhn cati muayenesinde rahim agzinda yumusama var demisti sadece onun haricinde hicbir dogum belirtim yoktu
Kubratasr Bernaszn evet bunu benim doktorum da dedi her bunyede farkli etki etmeyebilir bile dedi bende ne olacaksa olsun diyip suniyi kabul ettim 1 ihtimaldi belki dusuktu ama yinede goze almak istedim iyi ki de almışım