Deletedmom137 Fulyag çok etkili canım içmeidğim zamanlar direk hastanedeyim sağlık ocağında yazdır reçetesiz paya pahalı hamilelrr için zararsız organik bir ilaç
Fulyag Deletedmom137 Herkes onu önerdi ama kullanamayacağım prospektüsünde emziren anneler için sakıncalı olduğu yazıyor kızımı emziriyorum 😕
Fulyag Sinemin Virüsten dolayı gitmek istemedim haftaya gidecektim ama kullanamayacağım zaten prospektüsünde emziren anneler için sakıncalı olduğu yazıyor kızımı emziriyorum 😕
Fulyag 1prens1prensesannesi_ İyi hatırlattın canım ilk gebeliğimde kivi ve ayva iyi gelmişti kiviyi hatırladım da ayvayı unutmuşum 😌
Esrayldz Fulyag Evet bende o şekilde sıcak suya rendeledip birazda limon bayağı rahatlatıyor deneyin biraz acı ama değiyor☺️
Fulyag Esrayldz Birazdan onu da deneyeceğim özellikle kızımın ayakta olduğu süreçte iyi gelecek her şeye razıyım 😄
Fulyag nur-kara Kendi ne zaman isterse bazen sütün tadının değişebileceği söyleniyor böyle olursa kendi bırakır zaten onun dışında gebeliğimde bir risk olmadığı sürece emzirmeye devam edeceğim çok sık emmiyor zaten 😊
Esrayldz Fulyag Banada doktor ilaç vermişti fakat hiç kullanmadım 6. hafta başladı 10. haftalarda bitmişti sizede şifa olsun inşallah🌸
Ayyucebanu Fulyag kesinlikle prilam kullan eziyet çekme 6. Haftadan beri kullanıyorum gece yatmadan 2 tane içiyorum reçetesiz de alınabiliyor 50₺ ye 22 haftalığım hala içiyorum
Ayyucebanu Deletedmom137 evet bende artık düzeldim herhalde diye bırakayım dedim gece içmeden yattım sabaha yine kustum o yüzden devam 😀
Fulyag nur-kara Sağol canım yaşayıp göreceğim 2 yaş olsun aralarında dedik bakalım bizi neler bekliyor 😅