Fulyag 6 haftalık hamileyim 2 gündür mide bulantım baya arttı 1,5 yaşında da kızım var ilgilenmek çok zorlaştı doktora da gidemiyorum virüs olaylarından doktor önerili reçetesiz biraz da olsa rahatlatacak bulantı ilacı önerisi olan var mı?
Gozde19 Fulyag metpamid mükemmel baya mahveden bulantılarımı geçirdi sadece 2 3 kere kullandım şuan rahatım 11+4 haftalığım
Masalin_annesi Fulyag prilam kullanıyorum gece yatmadan iki tane içiceksiniz sabah devam ederse 1 tane halen geçmezse akşam üstüde 1 tane ama gece yatmadan mutlaka için 2 tane zaten reçetesinde de yazzıyor. Bende 6 kutu içtim neredeyse 1 ayın içinde reçetesizde veriliyor
Fulyag Deleted5544 Onu duymamıştım ilk gebeliğimde doktor dramamine vermişti ama reçetesiz alamıyorum dediğinizi de sorayım eczaneye olmazsa teşekkür ederim 😊
Fulyag Esrayldz Zencefilli şeker yedim ama birkaç dakikalık rahatlattı sonra yine aynı 😕 Tazesini de aldım kaynamış suda bekletilip limonla içince iyi geliyor dediler ama daha deneyemedim siz nasıl tükettiniz?
Deletedmom137 Fulyag çok etkili canım içmeidğim zamanlar direk hastanedeyim sağlık ocağında yazdır reçetesiz paya pahalı hamilelrr için zararsız organik bir ilaç
Yoncaerim Fulyag prilam dr kesinlikle reçetesiz satışı var fakat biraz pahalı 60küsür ama çok iyi geliyor sabah akşam kullanımı var bi kutusu 15gğn gidiyor günde sadece bi defa alırsanız aylık gidiyor ama öneririm çok iyi
Esrayldz Fulyag Evet bende o şekilde sıcak suya rendeledip birazda limon bayağı rahatlatıyor deneyin biraz acı ama değiyor☺️
Esra94 Prilam dr öneriyolar ama onu da sadece gebelere veriyolar yani reçetede kesin gebelik teşhisi yazmazsa verilmiyır fiyatı 60 civarı recetesiz verirlerse
Fulyag Esra94 Gebeyim onda sıkıntı yok ama prospektüsünü okudum şimdi emzirme döneminde kullanılmaması gerekiyormuş kızımı emziriyorum o yüzden kullanamayacağım 😕
nur-kara Fulyag prilam Recetesiz 50 lira falan canım. Seni zorlayacaksa eşin saglık ocagına yazdırırsın doktoruna
Fulyag nur-kara Yok ücreti sıkıntı değil ama prospektüsüne baktım emziren anneler kullanamıyormuş ben kızımı emziriyorum 😕
Fulyag Hilalse Zoferi ilk hamilelik dönemimde duymuştum hatırlıyorum peki reçetesiz veriliyor mu biliyor musunuz?