Esranr Bizde 33 haftaligiz henüz karar veremedik Eylül kesin olacak eşim yanına Zeynep de olsun diyor Zeynep de ailesinde o kadar cokki bende istemiyorum
Dogabebek Esranr bizde Zeynep i ikinci isim olarak istiyoruz. Fakat kimligine yazdirmayacagiz sadece kulagina okutup arada seslenecegiz. Sizde oyle yapbilirsiniz. Ben kiz cocuguda tek ismi daha cok seviyorum.Ama mubarek bir isim koymakta gerekiyor. Benim melegimin adi Doğa olacak insallah🙏
ElizBeray Esranr Zeynep ismi çok güzel ama benim tarafımda da o kadar çok Zeynep var ki. Ablamın kızı da Zeynep 😊😊
ElizBeray Minnak54 Kesinlikle eşim de ben de öyle istiyoruz. Geçmese de Sahabe isimleri de olabilir diye konuşuyoruz
Minnak54 Güzel isimler var ama kuranda geçmiyor eflin erva berre hıra bide favorim asel var Asel in anlami cennetteki dört ırmaktan biri. bal ırmağı Bal. Şehd.
gulcins Arkadaşımın da kızının adı dünyalar güzeli bir kızı var ben Amine ismini çok beğeniyorum bir kızım daha olsa koyacağım isimlerden biri
Kubar ElizBeray en guzeli fatima tuzzehra koyun😂benimkizlarimin adi belli fatimatuzzehta Aisetulhumeyra Haticetulkubra Bera erkek ismi degilmi bu aradatatlim
ElizBeray BurcuUur Rana güzel anlamı da güzel Onu da eşim istemedi Çıkardım listeden😊😊 Ama sağol canımmm 🙏🏻