Mineberna Kızlar 18 haftalık hamileyim. Alttan muane olmak durumunda kaldım ama herkes zararlı bebeğe zarar verir düşürür diyorlar. Zararlı mı sizce
Melmel35 Mineberna riskli gebeliğim olduğu için ilk 12 haftada 5 kez alttan muayene yapıldı. Şu an 20. Haftadayım kızımla lütfen şu boş insanlara kulaklarınızı tıkayın :)
Islim123 Mineberna kim diyor profesör? Bilim adamı? Uzman? Araştırmacı? Doktor bile isteye zararlı bisey yapmaz içiniz rahat olsun çok geçmiş olsun bu arada
Sueda29 Mineberna elle mi yyaptı canm yoksa aletle mi bana aletle yapan kkendi doktrm hiç canmı yakkmammıştı ama sonrki zamanlarda acemi bi doktr elle yaptı hem canm acımıştı hem lekelenmeler olmştu
Filizzz66 Mineberna o haftada bende alttan muayene oldum hemde elle hiçbir sıkıntı yaşamadım sonrasında
nur-kara Yok canım doktor zaten sende zararlı durum olabileceğini görse yapmazdı sen bakma insanlar konuşur :)
Sonsuzkez1 Boş beleş insanların lafına kulak asmayın. O zaman cinsellik yaşayan herkesin bebeğine bişey olması lazım 😀😀
Seyda1616 Almanya’da yaşıyorum ve hamileliğimin her doktor kontrolünde alttan muayene oldum ki hamileliğimin başında plasenta previa olmama rağmen ☺️ Herhangi bir sıkıntı olmadı
Bbsraa Mineberna hayır hiç bir zararı.yok olsa doktorlar yapmazdı. Ben 7 haftalıkken batırdım ve engin görünmediği için. Net göründü öyle. Sonrasında da 3 kere kontrol edildi
EsraOzsusam Mineberna 25.haftadan beri alttan muayene oluyorum nerdeyse her gittiğimde ve iki haftada bir bazen haftada birdi. Hiç bir sey olmadı sukur. Doktorlar sıkıntı görse yapmaz zaten korkma cnm :)
Sinemin Mineberna banada dün acilde baktılar görümcem suyunu patlatırlar bidaha baktırma dedi bende korktum açıkçası 21. Haftadayım
EsraOzsusam Papatya_anne yok ben daha geçen hafta oldum parmağıyla baktı acıklık var mı diye. İçeri soktognda bakarken cok az acıyor ama derin nefes al ve kasma bitiyor hemen. Jel sürüyor zaten kayganlaşsın diye cnm
EsraOzsusam Papatya_anne yok derin nefes al canım kasma kendini. Ben 32 de oldum 33 de oldum. En son 1 cm acıklığım vardı. İçerde biraz parmagını dolaştırrken kasıyorsun cok az acı oluyor ama abartılcak kadar degil.
ozgeyns Mineberna ağzı olan konuşuyor benım ki en riskli gebeliklerden tüp bebek yaptırdım ama hiç doktorum o sıkıntı var demedi daha 7.haftadıyım 3 kere alttan muane etti içini rahat tut öyle bırsey yok