Tuqceee33 Silik çizgilerle başım dertte var mısın yok musun beybisi😂 kan vermeye gidemiyorum virüsten dolayı, orda bir çizgi var gibi ama emin olamadım sizce var mı?
Susamvemom Tuqceee33 kuzum silik gördüm ben dıkkatlı bakınca ama yarın yada diğer gün tekrar yap bakim ınsallah vardır bu mübarek günde rabbım yüzünü güldürsün 🤲🏻💕
Susamvemom Deletedmom124 illa koyu cıkması mı lazım güzel üslupla soylebılrsın hemen ne çizgisi yokki kan vermeye gidiyorsun dıyorsun. Heyacanını söndürüyorsun resmen . ben gördüm çizgiyi ınsalalh vardır. Olmazsa da canım ben çizgi göremedım hakkında hayırlısı de geç yani.
Deletedmom124 Susamvemom görmedim Allah Allah yalan mı soyliyim çizgi yok kan vermeye gidiyor tekrarliyorum aynı şeyi siz de boşa umutlandirmayin yoksa da kadını hayret birşey ya sizemi soracağım nasıl konusacagimi sanırım bugün eşinizle tartistiniz agresifsiniz bayağı 😆😀😀😀😀😆
vuslatim34 Susamvemom cok haklisin kuzum.Heleki hamilelerin bu tepkiyi vermesi cok şaşırtıyor. Biz olmayan çizgiye bile umut bağlıyoruz.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın zira cevremde böyle insanlar yüzünden pskolojim bozuldu.
Hashasim2020 Çok dikkatli bakınca hafif görünüyor gibi inşallah tez zamanda rabbim önce karnını sonra kucağını doldursun
Tuqceee33 Deletedmom124 bence siz eşinizle tartışmış gibi görünüyorsunuz yorumlarınıza bakılırsa😅 herkes nazik bir şekilde yorum yapmış geçmiş, rica ediyorum kendinize mukayyet olun kalp kırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz.
Susamvemom Deletedmom124 yok sizin gibiler karşıma ckıınca agresıf oluyorum 😄 yahu zaten kadın umutlu degılki tanıyorum onu sizde testınız kopkuyu çıkarak hamılelıgınızı ogrendınız dıye illa bzımde mi öyle olması lazım onu anlamadım yanı guzel bir Üslup ile ^canım göremedım ben kusura bakma ^diyebılrsın kötü yaklaşmaya ne gerek var kızın heyecanını maffedıyorsun hiç yorum yapma daha iyi kardesım
vuslatim34 Bende gölge gibi gördüm canım. InsaAllah hamilesindir.Hamile olanlar genelde bizi bu şekilde yargılıyor. Kendileri o duyguyu tattigi için sanırım bizim gibi evlat sahibi olmak isteyenleri anlamiyorlar.
Susamvemom vuslatim34 aynen kuzum nerden anlayacaklar ki bızım gibi kaç sene dememişler mesala.? Şanslı olup hemen istediği an hamıle kalabilirler. ama gidipte başkasının umudunu kıracak bı sekılde konuşamazlar.
minikmucizem1_ Susamvemom ben 6 yıl bekledigim için herkesin halinden anlıyorum çok zor bir durum rabbim herkese en kısa zamanda versin bu hayırlı günün hurmetine hiç bir kucak boş kalmasın Allahım 🤲
Cemremmm Bole yorum yapanlar tehlıkesı olmayan herseyı yolunda gidenler bence ne anlasınlar halden yoksa bıle dızgun yorum yapın aylarca senelerce o cızgıyı gormek ısteyen var kalp kırmak nekadar kolay oldu ben anlamıorum ya mübarek kandıl gunu gunaha sokuypsunuz