fadimeozbas Konya da hangi hastanede hangi doktor da doğum yaptınız
2020 in Tek Güzel Hikayesi Asya Dua’m 🌸
@Tuba_42 Medicana Rengin Karataylı
fadimeozbas bende ikizlerime 30 haftada doğum yaptım bu mübarek gece hürmetine bizlere de dua edin lütfen 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
@mucizelerininannesi Ederim etmem mi Rabbim en kısa zamanda gönlünüzden geçenleri kBul etsin inşAllah🤲🏻
fadimeozbas Âmin Allah razı olsun inşaAllah🤲🏻🤲🏻
Gümüş göğüs ucu kapaklarından memnunmusunuz işe yarıyor mu gerçekten, bu arada Hayırlı olsun Rabbime layık kul habibine layık ümmet sizlere layık evlat olur inşAllah
@Aysehuma_33 Amin inşAllah çok teşekkür ederim. Başta arkadaşlarım söyledi bende fiyatı çok pahalı olduğu için şahsımca gerek duymadım herkesin yara mı olcak sanki mantığındaydım ama 2. Günü her yerde aradım🤦🏻♀️ Aldığım günün akşamına dahi dindirdi ertesi gün geçirdi
fadimeozbas bende 18 ay önce oğlumu rengin hanımda doğum yaparak kucağıma aldım 🥰
- Düzenlendi
fadimeozbas Ben doğım yapalı 26 gün oldu maşallah öyle bir sorun yaşamadım. Odama cıktgımda sütüm geldi bebegim de doydu,sarılık riski de hiç yaşamadık.
Herkeste öyle olmayabiliyor okuyan arkadaslar böyle düşünmesin
gerekli görürse doktor yönlendirir
@gezentianne Adınıza çok sevindim
@Tuba_42 Ne güzel kendisi çok iyi bi doktor☺️
fadimeozbas peki marka fark ediyormu sizinkinin markası ney rica etsem yazabilirmisiniz
@Aysehuma_33 Farketmiyor o kadar diye biliyorum bende indirimdeyken uygun diye aldım trendyoldan Silvermoon
Peki teşekkür ederim☺️