@Nmeric Öncelikle çok teşekkür ederim🥰İkiz gebelikte gerçekten çok zor ama bebek rahme düştüğü an annelik duygusunu Rabbim veriyor, berabernde gücünü kuvvetinide veriyor normalde olsa asla dayanamam dediğin herşeye bebeğin için güçlenip dimdik katlanıyorsun. İki tane meleği inşAllah sağlıkla kucağına alacaksın. Hamileliğin boyunca bol dua sağlıkla beslenmek herşey güzel olacak inan bana 🤲🏻🥰

Gümüş göğüs ucu kapaklarından memnunmusunuz işe yarıyor mu gerçekten, bu arada Hayırlı olsun Rabbime layık kul habibine layık ümmet sizlere layık evlat olur inşAllah

@Aysehuma_33 Amin inşAllah çok teşekkür ederim. Başta arkadaşlarım söyledi bende fiyatı çok pahalı olduğu için şahsımca gerek duymadım herkesin yara mı olcak sanki mantığındaydım ama 2. Günü her yerde aradım🤦🏻‍♀️ Aldığım günün akşamına dahi dindirdi ertesi gün geçirdi

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

fadimeozbas bende 18 ay önce oğlumu rengin hanımda doğum yaparak kucağıma aldım 🥰

fadimeozbas Ben doğım yapalı 26 gün oldu maşallah öyle bir sorun yaşamadım. Odama cıktgımda sütüm geldi bebegim de doydu,sarılık riski de hiç yaşamadık.
    Herkeste öyle olmayabiliyor okuyan arkadaslar böyle düşünmesin
    gerekli görürse doktor yönlendirir