sevde18seker Bebişlerine kavuşanlar bilgilendirmelerinizi bekliyoruuuum 🙈 Benim gibi beklemede olanlar sizde gelin 🥳🥳
aslikls3 sevde18seker valla 39 olduk beklemedeyiz 😊 safra asitlerime bakılması için kan verdim bugün aksi bi sonuç çıkarsa suni ile doğumum başlatılacak sanırım merakla sonuç bekliyorum. O arada oğlum kendi gelse diye dua ediyorum 😀
Lovebaby123 sevde18seker biz normal de carşamba kavuşacakken bugün kavustuk bebişimize .darısı tüm hamilelerin basına inşallah 🙏
aslikls3 sevde18seker sancı yok açılma da yok yumuşama var dedi belki 1 parmak açıklık var denilebilir dedi
Efesevim Son 12 çok heyecanlıyım sezeryan olcam acaba önemi çeksem diye düşünüyorum sizce kızlar 38in içindeyim
sevde18seker @Efesevim# Efesevim hersey yolunda gözüküyorsa planlı bi doğum zaten bebeğine biran önce kavuş bence ☺️
Efesevim sevde18seker çok şükür herşey yolunda doktorum 39 bitsin dedi salı günü kontrolüm var bakim konuşcam
aslikls3 sevde18seker ay senin de gelmiş valla ilk zamanlar zaman geçmiyor şöyle böyle diyordum ama son günler daha zor ve kaygılıymış
sevde18seker aslikls3 ilk zamanlar değil de bu son 2 hafta bana hiç geçmedi geçmiyor be 😑 hayırlısı ile sıyrılsak şu işten artık…
aslikls3 sevde18seker aynı şekilde ha geldi ha gelecek şöyle mi böyle mi derken evde 10 kere doğurdum. Bi de virüs olayı çıktı insanın sinirler bozuluyor 🤷🏻♀️
Buse62 Lovebaby123 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Benimde çarşamba doluyor günümde bakalım ne zaman gelir çokta karışık hastaneler Allah yardımcımız olsun hepimizin