Smskr0000 Kızlar merhaba hamile oldugumu öğreneli birkaç gün olduu takvime göre 4 hafta 6.gunum değerim bugun 250 çıktı adet geçikmemin 3gunundeyim normalmi sizce 🙋🏼♀️
Ayse1923 Smskr0000 benim adetimi 3 gün geçmişti değer 30 çıktı ben hayal kırıklığına uğramıştım açıkcası nasıl artacak bu diye ama çok şükür arttı
yagmur91 Smskr0000 çok yeni daha uygulama 4 hafta diyor ama ben tam 2 haftalığım. Yumurtladığım gün oldu. Sizinde normal 2 günde 2 kat ve üstü artsın güzel.
Smskr0000 Benimde iki haftalık daha ama uygulama 4 diyor sanırım yakın zamanlarda yumurtladık ve hamiş kaldık ☺️ İlk kanım iki gün önce 70 di bugun 250 olmuş iki günde baya artmış bide haftaya yaptırıyım diyorum 😇 yagmur91
Smskr0000 Benimde iki haftalık daha ama uygulama 4 diyor sanırım yakın zamanlarda yumurtladık ve hamiş kaldık ☺️ İlk kanım iki gün önce 70 di bugun 250 olmuş iki günde baya artmış bide haftaya yaptırıyım diyorum 😇
yagmur91 Smskr0000 sağlıkla kese bebek gözüksün kalp sesini duyalım haftası farketmez. Sağlıkla kucağımıza alalım canım 🙏🙏🙏🙏dua et
Gmzlp Kızlar merhabaaa Regl geçmeden iki gün önce çubuk test hemen çıktı sonra regl gününde kan testi yaptım beta 153.7 bugün tekrar yaptım pazartesi sonuç bekliyorum nasıl olur acaba ? Son regl tarihine göre 4+5 diyorr program fikri olan ?