Edahmet29 miniginannesi1 normal canım ben 26 haftaligim hala var ve bana yeşil elma iyi geliyor eğer yoksa süt içebilirsin 🥰
Tsdmrtg miniginannesi1 mide yanmasının saçla bi alakası yok tabiki de 😊 asitli yiyeceklerden uzak dur domates turuncgıl gibi ya da yaglı.. bana da soda cok iyi geliyo
miniginannesi1 Nihalkrc202 normalde hep bebeğin saçları çıkarken mide yanması olur diye duymuştum ama daha çok erken başka bi sebebi vardır diye düşünüyorum ama bilmiyorum 🤷♀️
miniginannesi1 Edahmet29 süt içmeyi sevmem ama elmayı çok severim bende bi deneyeyim belki işe yarar çok teşekkür ederim canım 🥰
tugbaayaz miniginannesi1 yanmak mı yanma levelini geçtik 16 da başladı bende 18+1 iz bizde deliniyor sanki benim midem hiç bişey işe yaramıyor bi tuttu mu sağolsun özellikle akşam başlıyor sabaha kadar uyutmuyor canım öyle bir yanıyor ki 😣😢
miniginannesi1 tugbaayaz valla Allah yardımcımız olsun canım 🙏 benim normaldede midem hep bi problem çıkartırdı ama şuan ilaç içemiyor olmam daha kötü 🤦♀️
tugbaayaz miniginannesi1 amin inşallah canım doktorum şurup verdi bi saat geçmeden ağrı aynı yerden devam ediyor süt soda desen fayda etmiyor çok sıkıntılı bi durum yaa
Ikizlerr Ben 28 haftaligim korkunç yanma çekiyorum uyku falan kalmadı resmen uykudan uyanıyorum ne süt ne elma hiç fayda etmiyor bana
anonimiim miniginannesi1 27 haftalığım ve bugünü o kadar zor geçiriyorum ki.. yanma ekşime bulantı hepsi var nasıl geçecek bilmiyorum