Fulyasare Hayırlı olsun. İgnelerim yapıldı demıssın de ne ıgnesı🙄 bırde dikiş nasıl acımıyor ya ben sorf dıkıs ıcın normalden kacıyorum😥
Bkm2398 Fulyasare emin ol dikişi hiç hissetmedim ve 1bucuk hafta sonra da dikiş ağrılarım yavaş yavaş geçti, iğne kalçama yaptılar ağrı kesici birde serum verdiler sakinleştirici doğuma öyle girdim suni sancı uyuşturma vs olmadım 😌
Selin4 Fulyasare emin olun sezeryan dikişi daha berbat normal Doğum dikişi iki üç gün sezeryan 1 ay kız kardeşim 6 Ocak da Doğum yaptı hala acı cekiyor
cavrosay Bkm2398 Allah sağlikla buyutmeyi nasib etsn canm.kaç haftada dogum yaptin ve kaç kilo doğdu bebeyin.
tunahan merhaba kizlar bende 29+1gunlugum ve suan kasiklarimda ve karnimda kirik kirik sanci oluyo gucum gidiyo şu virüsten dolayi hastaneye de gidemiyorum sizce neden olabilir..
Bkm2398 tunahan artık kıvranıyorsan ağırdan git bence canım bebeğinle sana bi zarar gelmesin. Ama dinlenince geçiyorsa hiç gitme hastaneye
Ecegul tunahan bende de oluyordu. Dinlenip uzaninca geciyorsa korkma. Vucundun doguma hazırlanıyor bu sekilde
Yasemin1998 Selin4 Perine masajını hiç yapmadım ..Hangi yağla yapiyorsun korkuyorum da eşimle ilişkiyede fazLa giremedik hamilelik serüveni boyunca ..Allahım bizede kolay doğumlar nasip etsin 🤲♥️
Bkm2398 tunahan canını sıkma ozaman canım benimde o haftalarda o bahsettiğin ağrılarım vardı büyüdüğü için oluyor demişti doktorum
Ecegul Bkm2398 hayırlı olsun canım. Darısı başımıza inşallah. Kaç haftalık dogum yaptin onu merak ettim
rumeysakara12 Bkm2398 rabbim sağlık büyütmeyi nasip atsın canım erkek bebekler gec doğar derler kacıncı haftada doğum yaptın
Bkm2398 lilayda evet özel de yaptım 5-6dikişim var doktorumun dediğine göre yırtılmam olmamış oğlumçıkarken tırnağını taktığı için bi kaç tane atmış birde kızlık zarım içerdeymiş benim sarkınca onu dikti😌
Bademlii Bkm2398 hayırlı uğurlu olsun canım ne güzel bi doğumun olmuş maşallah ❤️ hangi hastane ve doktordu bu arada
iclal-46 Bkm2398 Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün size bir sorum olacak doğuma yakın bebeğiniz hareket ediyormuydu acaba 🤔
Bkm2398 Sunay10_ inanmazsın belki ama ben gebeliğimde çok uyuşuktum sürekli bulantım oldu baya kilo verdim sürekli uyudum 8.ayımın sonuna kadar kustum hurma çok yedim son zamanlar biraz hareketlendim yürüyüş hafif ev işleri falan bebeğim de 3kilo 615gram 39+3haftada doğdu