Sermec27 canım yandı okurken. Bundan tam 6 ay önce bende oğlumu kaybettim öncesinde 2 düştüğüm vardı😥 28 haftalık doğmuştu kuşum. 2 yıl direndi. İlk 1 sene yenidoğan yoğun bakımda kaldık. Sonra 1 saat içinde İzmire sevk olduk ve arkamıza bile bakmadan gittik. Çünkü yaşamaz diyorlardı. Bizde madem şansı yok bari oğlumuz yanımızda olsun. Belki 1 ay belki 5 ay ama bizimle olsun beraber olalım, aile olalım istedik. İlk kahkahasını 1.5 yaşında attı kuşum o gülerken ben hüngür hüngür ağladım 😥 her anını yaşamaya çalıştım. Muharremin 20. günü akşam doğdu oğlum ve tam 2 yıl sonra yine Muharremin 20. günü akşam uçtu kuşum 😓 geldiği gibi gitmişti. Yüzündeki o gülümsemeyi unutamıyorum 😥 ilk banyosunu ben yaptıramamıştım hemşireler yoğun bakımda yıkamışlardı. Ama son banyosunu elimle yaptırdım oğluma😥 hani delirmek ne deseler bu derim. Özlem en zor imtihanmış. Ama biz bu dünyaya değil ebedi hayata doğurduk yavrularımızı. En büyük tesellim allah’ın vaadi. Kavuşacağız yavrularımızla. Allah böyle istedi bizde sabırla bekleyeceğiz 😓