[silindi] Portredekitirtil sizin de başınız sağolsun allahim bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin insaallah. Damdan düşeni damdan düşen anlar sözü ne kadar da doğruymuş.. Bende böyle olaylar duyunca cok etkilenir üzülürdüm başıma geleceğini bilmeden. Korktuğu şeyle sinanıyor insan. Hayırlı kandiller dualarımız birbirimize olsun insaallah
Sermec27 [silindi] aynen burda okurdum cok üzülürdüm bir sey yazamazdım ne yazılabilir ki zaten ama bazı arkadaslar yazmayın biz etkılenıyoruz dıyolar ah bilmiyorlar kı acımızı paylaşmak bıraz teselli bulmak dua almak için döküyoruz içimizi daha önce başka forumlarda da denk geldım yazmayın etkılenıyoruz diye ah ahh her zaman hazırlıklı olmalıyız boyle bir duruma oyle bir zamanda gelıyor kı bu acı tokat yemiş gibi benım dogumuma 2 hafta vardı ya kucagıma alacaktım 1 kac gün sonra noldu cennete gönderdim meleğimi rabbim kşmseyı boyle bır acıyla sınamasın cok zor cok Allah bu mübarek gün hürmetine bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah 🙏
Portredekitirtil [silindi] aynen öyle 22 yaşımda evlat acısıyla sınadı yüce mevlam. Rabb’im verdi Rabb’im aldı boynumuz kıldan ince. Hala çok içim acıyor onun resimlerine baktıkça o yaralı delik deşik vücudunu görünce ama giden geri gelmiyor. Hamilelerin duası makbuldür İnşallah rabbim bu mübarek gecenin hatrına hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Kimseye yaşatmasın bu acıyı hepimizin gönlündeki muradını kabul etsin. Sizinde başınız sağolsun Allah sabır versin 🤲🏻
[silindi] Sermec27 amin inşaallah tekrar sağlıkla kavuşacak bebekler nasip etsin rabbim. Sabretmek de iyi geliyo iyi olduklarını düşünmek. Doktor size ne kadar korunmaniz gerektiğine dair birsey söyledi mi. Birde oskopar iğne verildi mı size de
Sermec27 [silindi] canım daha kontrole gitmedim ama en az 6 ay der büyük ihtimal genetık test yapılacak ama bir sey cıksa da cıkmasa da sanırım kan sulandırıcı ilaç ve iğne kullanırım yeni bir gebelıkte
[silindi] Sermec27 aynen öyle kim bilir kimin duası hangi vakte saklı kabul olur. Bizim de 33 haftaydı ve 35 de doğum olacaktı tek kese ikiz olduğu icin herşey hazır bende bi sorun yoktu. Amma nasip olması iste. O hastane koridorlarında hıçkırıklarla yürüdüm göremedim diye diye hala ateş gibi sıcak acısı icimde. Bi an aklimdan çıkar gibi olunca daha fazla acıyla yeniden geliyo. Bir oğlum var ve onun icin güçlü olmak zorundayım. Ondan gizli saklı ağlamaya çalışıyorum
Marmarisdeniz Başın sağolsun, Rabbim bunu unutturacak acılar yaşatmasın. Bu güzel mübarek günün yüzü suyu hürmetine bir an önce kucağını doldursun, yüzüne her bakışında şükredeceğin bir evlat versin🙏🏼
Wonderanne Sermec27 Allah yardımcınız olsun Allah insaAllah tekrar bir evladı dünyaya sağ salim getirmeyi nasip etsin size 😣
Seymagms Sermec27 başın sagolsun canım gerckten cok üzüldüm rabbim cennette karşılaştırsın inşallah sizi en kısa zaman da kucagını doldursun inşallah
Sermec27 [silindi] benim hiç evladım yok maalesef ondan güç alacağım ona sarılacağım evladım yok maalesef ben de eşime sarılıp aglıyorum Allahıma yalvarıyorum tekrardan bana da sana da diğer acılı annelere de ve evlat sahıbı olmak isteyen herkese de anne olmayı nasıp eder inşallah su mübarek günler hürmetine 🙏
[silindi] Sermec27 aminn insaallah allah razı olsun. Konuşmak paylasmak acılara iyi geliyo. Ne zaman isterseniz yazın konuşalım iyi ki yazmışsınız. En hayirli doğru zaman da tekrar annelik duygusunu tattirsin rabbim size ve isteyen herkese.
Sermec27 [silindi] yok daha ben iğne falan kullanmıyorum genetık testten sonra başlanır belkı gebelık düşünmeden 1 2 ay önce doktor kontrolune gitmem gerekiyormuş
Sermec27 [silindi] Amin canım inşallah bol bol dua edıyorum yalvarıyorum Allaha inşallah anne olmayı tekrardan nasıp eder bizlere inşallah 🙏
mavisimm Sermec27 Aglayarak okudum yazdiklarinizi. Rabbim acinizi hafifletsin en kisa zamanda tekrar anne olmayi nasip etsin. Bu mubarek gunde dualarim sizinle..
Sermec27 mavisimm Allah razı olsun canım senden bu da benım imtihanımmış rabbim inşallah 3. Sünde yüzümü güldürür sabrediyorum dua edıyorum bol bol 😔🙏
mavisimm Sermec27 Aynen canim herkesin var bir imtihani. Ablamin 2 bebeginin 8 haftalikken kaldi durdu. simdi 2 tane saglikli kizi var cok sukur. Arkadasim 9 yillik evli asilama tup bebek deniyor surekli ama ya hamile kalamiyor yada hamile kaliyorsa kalbi duruyor. Banada doktorum yumurtaliginda tumor var kanser olabilirsin demisti gunlerce agladim. Henuz 2 yillik evliydim ve hamile kalamamistim. Tumorum iyi huylu cikti sonra tedaviyle kayboldu ve ilac tedavisiyle hamile kaldim. Inan bana herkesin evladi konusunda var bir imtihani. Bol dua et bol sabret Allahin izniyle Rabbim tekrar evlat nasip edecek sana.
Sermec27 mavisimm inşallah canım hepımızın bir imtihanı var işte bu da benım imtihanımmış bol bol dua edıyorum sabrediyorum Allahtan gelene boyun eğmek zorundayız rabbim imtihanı kolay geçirenlerden eylesin inşallah 🙏