sukranaslier Masalimm doktorlar ilk 6 aya kadar nasıl istersen öyle yat diyorlar ilk 6 ayının keyfini çıkar 😉
zeyzey95 Masalimm sağ yazıcaktım 🤣 göbeğin çıkana kadar yüzüstü de yatabilirsin ama sırtüstü önerilmiyor
Perihanvdt Masalimm istediğin gibi yat sonra o günleri mumla arıcaksın😂benim dr 20.haftadan sonra sdc sola yatmamı söyledi arada sağa yatmak zorunda kalıyorum rahat etmesemde çnk sol kalçam ağrıyo🤦♀️
Badembebe Alimsme benim karnım erken çıktı çünkü iç karnım yok,13.haftadayım ama 5 aylık kafdar var onun için şimdiden zorlanmaya başladım :(
Sedatadik Masalimm karnın büyüyene kadar nasıl istiyosan öyle yat sonra istesende yatamıyosun keyfini cıkar yüz üstü yatmayı özledim
arslanmerve57 Masalimm canım 20. Haftaya kadar istediğin gibi yatabilirsin yüz üstü hariç. 20. Haftadan sonra sol tarafa yatman bebek için daha sağlıklı.
Ozgeesin Masalimm 6.aya kadar yada göbek cıkıp kendini belli edene kadar önemi yok 😊 sonrasında bacak aranıza bir yastık destekleyip solunuza yatmanız gerekir
Yaman Masalimm ben sagada solada yatiyorum bazen biraz gobegimin ustune bile geliyor bi bacagimi uzatip bi bacagimi kiriyorum🙂
Filiztugrul_07 Masalimm benim ikizlerim olacagi icin ben ilk aylarda basladim sagima veya soluma yatmaya