Bus_ak18 Deletedmom137 yok canım bi sıkıntı olmadığı için doktor hiç yazmadı. Dünle bugun böyle oldu gidince ne dicek bakalm haber edrrm
Bus_ak18 Blackkcat 9+4üm canım ya. İdrar yolu enfeksiyonu oluyorm sık sık ne kadar dikket etsemde bende ondan sandım nette arastırdım enfeksiyon olablr yazıyo. Gidince ne dicek bakalm😕
Blackkcat Bus_ak18 git bakalım canım en iyisini dr söyler bebeği görünce rahatlarsın zaten,enfeksiyonda olabilr tabi
Bus_ak18 seheryldrm sarıdan bu renge döndü canım. Devlete gidiyorum direk kendi doktoruma gtcem inşallah hastanededir
seheryldrm Bus_ak18 benim enfeksiyon baya yüksek bile çıkmıştı ama kahverengi akıntı görmedim ben hiç bakalım inşallah kötü bişey değildir canım Allah şifa versin
Bus_ak18 Beklenenmucizem ohh şükür canım bi sıkıntı olmasında ilaçla geçecek bsydir inşallah benmkide
Bus_ak18 Blackkcat ya eşim işten izin alamamış bugun kaldı gidemycem galiba. Akıntım sadece lavaboda geliyo peçeteye. İnşallah dinlennce geçrr🤧
Bus_ak18 Deletedmom137 ya eşim izin alamamış akıntımda şimdilik kesildi inşallah devam etmez😔 şu virüs olayı olmasa çoktan gitmiştim ama otobuse falan bnmek beni ürkütüyo
Bus_ak18 Duygu_ikra51 9 haftalığm canım dün bikaç kere geldi bugunde sabah kalkınca lavaboya gidincr geldi. Şuan gelmiyor dinleniyorum
Duygu_ikra51 Bus_ak18 bende de geldi canım öyle ara ara 2 3 gün yerleşme lekesiymiş sonra geçti eğer geçerse sıkıntı yapma
Bus_ak18 Duygu_ikra51 artmasından korkuyorum canım ya inşallah rengi koyulaşmazsa çamurlaşmazsa panik olmam zaten. Normal akıntı rengim değişti sadece