Fatoserin Gokce_ aynen canım internet üzerinden alabilirsin güzel arabalar var güvenilir sitelerden inş bu illetten biran önce kurtuluruz yaaa hastahaneye bile gitmeye korkuyoruz
Gokce_ Fatoserin yapacak bişey yok mecbur çıkamam korkuyorum kendimden çok bebeğim için Allah ım korusun hepimizi. Kontrole bile gitmeye korkuyorum bende haftaya nst ye girmem gerekiyor. Bakalım ne olacak
Fatoserin Snmdnz onlar kolay canım onları alırsın sağlıkla gelsin inşallah🙏🙏 ben sebamed tercih ettim bez sleepy inşallah memnun kalırım 😊
Fatoserin Ylcnbsr amin canım inşallah oo tam iki ay o kadar zaman geçiyor da az kalınca geçmiyor sanki heyecanla bekliyoruz 😊
Fatoserin Gokce_ inşallah canım valla bende dün gittim sonuçda bebek konusu merak ediyoruz ne olur ne olmaz diye 🙏
Fatoserin gtitiz23 sağlıkla gelsin inşallah canım 🙏🙏 bende normal istiyorum ama durum ne gösterir bilemeyiz 😊
Ayca517 gtitiz23 bizimde 55 kaldi canm 15.05.2020 dogm tarihi ama henuz sezeryan falan demedi oncelik normal dedi :) hyirlisiyla kucaklarımza alalm insalah🙏
gtitiz23 Fatoserin aminn cajjm benim. Tüp Bebek olduğu için Dr riske atmak istemiyo oyuzdn sezeryanla istedi
Ayca517 Fatoserin cok guzel olmus masallah Rabbim saglikla kullanmayi nasip etsin bizde pesinizden gelioruz son 55 gün izne ciktim yavastan basladm hazirliklara 🥰
Fatoserin Ayca517 amiiiin canım inşallah sağlıkla gelsinler daha belli olmuyor nasıl doğum olacağı son zamana kadar bilemeyiz 😊
gtitiz23 Ayca517 saol canım Allah razı olsun benim tüp Bebek olduğu için doktor zaten 9yil sonra gelmiş zorlamayalim dedi
Hulyya Fatoserin 31+0 bizim de hazırlıklarımız tamam sayılır sadece besigimiz ve bebeğin kişisel ürünleri kaldı dışarı cikamadigimizdan nasıl yapacağız bilmiyorum onun dışında bel ağrısı ve kasiklarimda ara ara ağrılar oluyir 🤗
Ozgeesin Fatoserin 31+4 merhaba 🥰 cok güzel beşiği sağlıkla yatsın annesi 😘 bende 6 mayıs da sezaryen olacağım sabırsızlıkla bekliyorum park besik ve kendime alacağım pijamalar dışında eksiğimiz yok 🥰
Fatoserin Ozgeesin günün belliymiş canım o zamana kadar tamamlarsın inşallah tek tük eksikler kolay 😊
Ozgeesin Fatoserin aynen kuzum yavas yavas bitiriyorum işte halsizlik bas agrısı oluyor bu beni biraz yavaşlatıyor ama bakalım 😘
Scarlet Fatoserin biz de son 49. Alınacaklari aldık ama henüz hastene çantası hazırlamadim. Bı de beşiği bu şekilde hazırlamadim tozlanir daha erken diye. Sağlıkla Güzel günlerde kullanın çok hoş olmuş