Fatoserin Allah’a şükür çok güzel bir hamilelik geçirdim sağlıklı son 49 günümüz sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah. Herşeyimiz hazır sadece ev temizliğim kaldı😊 sizde durumlar nedir kızlar? Eşim asker o bu süreçte yanımda olamadı onun özlemiyle geçirdim hamileliğimi ama inşallah ona da bebeğimle beraber kavuşacağım🙏😊 kızlar Buda bebeğimin beşiği ben şimdilik oda yapmadım eşim gelince beraber yapacağız sizce beşiğimiz nasıl😊 https://imgyukle.com/i/JxaJLs https://imgyukle.com/i/JxaT8q
Muhammedim0125 Fatoserin çok güzel maşallah 🧿 benim eşim de asker izinler de iptal edildi Nasıl olacak bilmiyorum 🤔 henüz hiçbirşey almadım geç mi kalmışım acaba çok düşünüyorum
Islim123 Fatoserin 33+4 üz canım herşeyi hazır çok şükür içeride keyfi yerinde gibi duruyor ara ara bel ağrılarım var :)
Dilan_gunes Fatoserin cokk guzel bizim besikle ayni bizim de inslalhh dogumumuz mayis ta olacak rabbim saglikla kucaigima almayi nasip etsin 🙏
Fatoserin Islim123 Islim123 o bende de çok var canım bel be sırt ağrısı onun dışında bizimde keyfimiz yerinde 😊
Fatoserin Edissevil hemde nasıl canım çok ağrıyor doktor onlar normal diyor ağırlaştıkca ağrır diyor sağlıklı olsunlar da biz çekeriz ağrılarını 😊
Islim123 Edissevil oluyor canım özellikle fazla oturur pozisyon da durunca ve temizlik yapınca duramıyorum agridan
Muhammedim0125 Fatoserin canım 33+5 haftalığım kayınpeder öldü diye geldik 15 gündür buradayız dönüş yapıcaz eşim de askeriye ye gidecek nasıl olacak bilmiyorum beşik falan beğendik ama almadık daha
Edissevil Fatoserin Fatoserin öyle tabi canım sağ Salim doğsunlarda baska bişeyde gözümüz yok çok şükür 😊 ama bir ağrım oluyor benim dün gece kıvrandım yani bel ağrısından
Fatoserin Muhammedim0125 çok zor durum canım benim eşim er olarak askerlik yapıyor meslek olarak değil bende herşeyimi sağolsunlar eşimin ailesiyle aldım yaptım ne olur ne olmaz belki bebek erken gelmek ister bi yerden başlarsan iyi olur bence ben hep bunun korkusuyla tamamlamadım🙏
Fatoserin Dilan_gunes amiiin canım inşallah hepimizin sağlıkla gelsin inşallah bende çok beğendim beşiği🙏
Gokce_ 33+1 kıyafetlerini daha yeni yıkamaya başladım ütüleyip yerleştireceğim Allah ın izniyle bu virüs belası yüzünden bebek arabası vs almaya gidemedik korkumdan dışarı bile çıkamıyorum 😔 çok stresliyim kalanlarıda internet üzerinden alıcam inşallah
Fatoserin Gokce_ aynen canım internet üzerinden alabilirsin güzel arabalar var güvenilir sitelerden inş bu illetten biran önce kurtuluruz yaaa hastahaneye bile gitmeye korkuyoruz
Snmdnz Fatoserin bizde 30+6 haftadayiz canm herseyimiz hazir cok sukur sadece kisisel urunleri kaldi bez sampuan vs.😊
Fatoserin Snmdnz onlar kolay canım onları alırsın sağlıkla gelsin inşallah🙏🙏 ben sebamed tercih ettim bez sleepy inşallah memnun kalırım 😊
Fatoserin Ylcnbsr amin canım inşallah oo tam iki ay o kadar zaman geçiyor da az kalınca geçmiyor sanki heyecanla bekliyoruz 😊