Asl_93 Eymensmom35 durabilecek gibiysen hızlıca ılık sıcağa yakın bi su ile duş al öyle çık canım ☺️ O da açılmanı artırır 🥰
Tugba_ilhan Minnosminnak belinin ortasından giriyor sancı kasiklara doğru sancıların siklasmis canım dikkat et hastane uzaksa bence bı duş alıp git acilmabibfalan kontrol ederler
Cansu79 Asl_93 napman gerekiyo sen doğum yaptın mı bnm ilk doğum olucak allah nasip ederse içimde hem korku var hem mutluluk
Tugba_ilhan Cansu79 korkma.canim Allah’a sigin benim ikinci gebeliğim normal doğum yaptım oğlumu rabbim kolayligini veriyor doktorun demedimi suyun gelirse ağrın sancin olursa kanaman olursa hiç bekleme gel diye genelde söylüyorlar ama
Asl_93 Cansu79 yok canım doğum yapmadım henüz 22+4 haftalığım ama yeni doğan yoğun bakım hemşiresiyim. Sancını beklemen lazım canım biraz sabır ☺️🙏🏼
Cansu79 Tugba_ilhan yani söyledi ama suyum gelmedi sadece kanamam var bide kasıklarım çok ağrı girip çıkıyo
Asl_93 Cansu79 hayır canım o değişir daha uzun da sürebilir bu gün de olabilir 🤷🏻♀️ Sen sancıların sıklaşıncaya kadar normal hayatına devam et canım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın 🤲
Eymensmom35 Minigiiiinannesii amin canım benim herşey hazır çok şükür tecrübesizlikten ne olur ne biter diye arabaya koymuştum önceden
Seferdeniz1 Cansu79 benim de gece 12 de 3 damla kan geldi nişan değildi sanırım doktora dedim acile gidin yazmış ama geç yazmış şimdi yine vc den çuktım nişan a benzettim sümüksü kırmızlılı bişey geldi
Eymensmom35 Seferdeniz1 aynı zamanda benimde yatışım yapıldı allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Deletedmom315 Eymensmom35 ay 5 dakikada bir mi doğum belirtisi bu 🙈 hadi bakalım hayırlısıyla al kucağına
Eymensmom35 Minigiiiinannesii ay çok şükür allahıma geldi kızlar hikayemi paylasıcm birazdan allah butun anneleri tez zamanda kurtrsn
Eymensmom35 Haticeozgun ben kurtuldum artık çok şükür 7ydi 5e düştü 5ten 3e düştü sıklaştıyça 🙏 allah tüm hamişleri yavrularına kavustursun