Medabarse Merhaba kızlar yarın doğuma gidiyorum 39. haftadayım psikolojik sebeplerden dolayı sezaryen olacağım. Lütfen dua edin. Benim dualarım sizinle olacak♥️
aysimaaa Medabarse hayırlısıyla sağlıklı kucağına alırsın inşallah. Allah yardımcınız olsun. Bu arada çok güzel tarih 20.03.2020 ☺️
Tugbacolak Allah yardımcın olsun rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım. Darısıda basıma bnde ınsallah doguruyorm dıye acayım surda bı post☺️
Yasemindemirr Özel değilse psikolojik sorunlardan derken? Birde hangi şehirdesinz özeldemi dogum yapacaksınız?
Medabarse Yasemindemirr doğum ile ilgili korkularım nedeniyle psikolojik tedavi olmam gerekti diyelim daha ayrıntıya girmem doğru olmaz diye düşünüyorum bu platform için😊 evet özelde Manisa /Salihli/Medigüneş
ikincibebek2 Medabarse çok güçlü ol canım yaşadığın bütün anlardan keyif çıkarmaya bak spinal anestezi öneririm uyuşukluğun geçmeye başlayınca hemen ağrı kesici iste ben hastaneden çıkana kadar her ağrım başladığında iğne yaptırdım çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım 😊 hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla al bebeğini kucağına 💕
Egeasaf2020 Sağlıkla al inşallah canım benden 37+5 olduk yarın sezeryana gitsem mi diyorm doktorum yarın da olabilir pazartesi dedim dedi pazartesi 38 haftalık oluyor yarın gitsem erken doğum olursa diye endişeliyim ana sancılarım var her an suyum gelir diye korkuyorm kafam karışık 37+5 erken doğum mu kızlar sizce
Babyyinlovee Medabarse doktorumla normal doğum konuşurken bile tansiyonum yükseldi aslında korkmuyordum ama bilinç altım öyle demiyor sanırım ne yapacağımı şaşırdım 😭
Yasemindemirr Medabarse anladım,sormamin sebebi benimde dogum korkum var tokofobi diye geçiyormuş bu korku tıp dilinde,maddi imkanlardan ozelde dogum yapamiyorum,devlette isteğe bağlı sezeryan yapmiyor ne yapicam şaştım kaldım.
Sedatadik Medabarse sag salim kavuş inş bebişine bende pazartesi sezeryan olacam şimdiden korku heyecan sardı allah yardımcımız olsun inş
Medabarse Sedatadik ay çok az kalmış pazartesi benim ablam da sezaryen olacak biz böyle abla kardeş 3 gün arayla doğuracağız 😅 Allah hepimizin yardımcısı olsun şu zor günlerde evlatlarımızla yüzümüz gülsün inşallah ♥️
Medabarse Babyyinlovee Korkularınız varsa minik bir önerim var korkularınız ile yüzleşip kabullenin bu konuda yalnız değilsiniz. Devamında ne yapacağınızı da mutlaka eşiniz ve doktorunuz ile konuşun inşallah aşabilirsiniz♥️