Esenburhan123 Çatlatma iğnesi 6. Günümdeyim kaşıklarımda agrı var. Çatlatma iğnesi vurlanlar siz de ne zaman nasıl belirtiler oldu. Bir de en erken ne zaman yaptınız kan yada idrar testini 💫
Aycicegim Esenburhan123 Esenburhan123 canım benimde 6.günüm ve arada su gibi akintım oluyor kasiklarim değişik bir hissiyat var test için 27marti bekliyorum
melekanesi Esenburhan123 Aycicegim Kızlar benimde bugün 7. günüm. Akıntım kesildi. Ama ara ara kasık ağrısı giriyor. Ben ilaç olarak İnofolic combi (hamile kalana kadar kullanıcakmışım) Coraspirin (kanım pıhtılaşmaya meyilliymiş) Progestan (iğneden 2 gün sonra içmeye başladım) Ovulasyon testi yapıyorum birde. Doktoruma sordum yapma iğnenin etkisinden pozitif çıkar dedi. Ama hem merakımdan hemde elimde fazla test olduğu için yapıyorum. Bugünde pozitifdi. Çok konuştum. Son 1 hafta testleeimize 🥰 Güzel haberlerle geliriz inşallah buraya 🤲🏻
Esenburhan123 Aycicegim doktorum bana vaginal olarak progestan verdi beniöde akıntım oluyor ama ondan dolayı sanıyorum.. sabırsızlanıyorum.. psikolojik mi diye düşünüyorum 😂
Aycicegim Esenburhan123 progestan neden verdi canım. Ben çok kafama takmamaya çalisyorum çok hüsrana uğradığım için ama içimden de bir ses sürekli beni dürtüyor 🤣
Esenburhan123 Aycicegim Temmuz ayında kimyasal oldu bir. Duphaston ve progestan verdi bu Sefee pko var klomen kullandım
Aycicegim Esenburhan123 offf bende de çikolata kisti var 😔 yumurtlamam düzenli oluyor ama bu kist beni mahvetti. Geçen ay yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş o yüzden bu ay ilk defa iğne vurdum ilk deneyimim bakalım inşallah nasip olur
Esenburhan123 BusraDevlet83 ever ama sabırsızlıkkkk işte birde destek arıyor sanki insan sürekli post makale filan okuyorum 😅
Esenburhan123 melekanesi bende sabırsızlanıyorum akıntımı dediğim gibi anlamıyorum o çünkü progestanda geliyor ama affınıza sığınarak söylüyorum eşim bugün ilişkide bir farklılık vae yumuşama olmuş dedi 🥺🙈
Aycicegim melekanesi canım bence test yapma stres altında olursun benimde elimde değil ama yapmıyorum adet günümü bekliyorum inşallah gebe okuruz 🤰
Esratpll Kozlar gebelik istıyorsanız tek çare rahim filmi 👍 çekildiğim ay haöilr kaldım 2 yıllık evliydim
Mahbuss Esratpll bence kesin bir çare değil. herkeste aynı olmuyor bende 3 senelik evliyim 2 seneye yakın bebek istiyoruz Haziran 2019 çekildim ama olmadı halada yok tedavi görüyorum malesefki 😔
BusraDevlet83 Esenburhan123 Haklisiniz. Dualarımızla destek verelim size. InşAllah çabalarınızın karşılığını alırsınız 😊💜
melekanesi Aycicegim yok canım. Rahattım ya kafama takmıyorum öyle. Sanki bu ay olmayacak gibi hissediyorum hatta.