Minnakim_21 Göğüs ucunun çok kararması ve yayılması neden oluşur 😒 birde 3 bucuk aydan sonra mide bulantısı başlayanlar var mı 🤔
Caqla Minnakim_21 benim malesef 15haftadayım 1haftadır sabah bulantılarım başladı öncesinde hiç yoktu
Busranagme Minnakim_21 Benım sadece karnımda koyu bir leke çıkmıştı çizgi degıl yalnız leke farklı bir sey . Doktor bir krem verdi her yere kullanabiliyorsun fiyatı 400 tl ama 3 kez sürdüm gecti lekem cok şükür . Doktorum saklamamı ve doğumdan sonra da ihtiyacım olacağını söyledi ismini verebilirim almak istersen
Zehra Hormonlardan dolayı oluyor bildigim kadarıyla hamilelik bitince hormonlar normale döndügünde renk kendiliğinden normale döner diye blyrm Mide bulantısı insandn insana değişiyor bazıları hiç mide bulantısı çekmiyorken bazı insanlrda ilk 3 ay mide bulantısı cekiylr bazı insnlrda gebelik boyunca cekiylr
Nsly 5+4 haftadayım ama gögüslermde hiç bir değişiklik yok renk değişimi damarlanma ağrı bu bi sorunmu anlamadım benim gibi olanlar varmı
Banu Nsly yok canım yavaş yavaş başlayacak ben hiç ağrı hissetmedim ama büyüdüler bende renk değişimi olmadı beyaz tenli iseniz yaşama olasılığı daha az diyordu okuduğum bir yerde benim göğüs ucum hiç kararmadı kişiden kişiye değişiyor bence
Elfgny Banu Bende beyaz tenliyim ama malesef hem karardı hem genişledi😞 Oğlum olucak,erkek bebeklerde olur dedi kayınvalidem ama bilemedim🤔 Doğumdan sonra umarım açılır rengi🙏😂
zanimo Göğüs ucu karardı,genital bölge karardı,koltuk altım karardi ve göğsümdede lekelenmeler başladı ins Doğumdan sonra geçer ya var mi benim gibi olan 29.haftamdayim .oglum olacak insallah
gnc zanimo canım doğumdan sonra açılmaya başlar özellikle debebek emdikçe göğüs ucunun rengi açılacak
crnmr zanimo bende 25 haftalık hamileyim bende de kararmalar mevcut ve göğüs ucum çok kaşınıyor bazen 😬😔
Banu Elfgny korkma Doğumdan sonra açılıyor benim bebek de erkek renginde koyulaşma olmadı karnımda hiç çizgi belirtisi de Yok belki erken diyedir 14 haftalık benim ki
Elfgny Banu inşallah🙏 Evet daha erken diye olabilir senin ben 28. haftadayım ama göbek çizgim benim de belirgin değil çok fazla 🙄