KaanMenekeOlpak SametHandeAtakan merhaba benimde 11+5 gebeliğim var cinsiyeti ne zaman öğrendiniz ben erkek istiyorum sizde ne gibi şeyler oldu öğrenmeden önce cinsiyeti
SevDin KaanMenekeOlpak ben 12.haftada öğrendim nasipse oğlumuz olacak darısı başınıza inşallah 😊 tatlıyı çok sevmeme rağmen tiksindim canım hep acı ve turşu istedi ve hiç miğde bulantım olmadı bende belirtiler bu şekildeydi
SametHandeAtakan KaanMenekeOlpak 12 haftamda doktor erkek gibi demişti 14 de kesin erkek olduğunu söyledi erkek doğuranların ultrason görüntüsüyle hep karşılaştırmıştım erkekler solucan gibi oluyor böyle kanca gibi kızlar fasulye gibi oluyor 😀😀
sercen SevDin bende habire tursu yiyorum tatli da sevmiyorum acaba benim de bebişim erkek olcak çok merak ettim bak 🙂)
Mervezngn Bu sene erkek senesi baksanıza çoğu kişinin ve yakın çevremin hep erkek benim içimden kız geciyo inşallah kızım olur tabiki önemli olan sağlık 😍
aysbuk2baby Mervezngn bende hep kız hissettim kız istedim ama görünen o ki erkek heralde inşallah seninki kız olur. Tabiki en başta sağlıklı olmaları 💕💕💙💙💚💚