bambumsu kuzum netten aldım henüz gelmedi deneyimi paylaşacağım 🤗
Alışveriş listemm 🤗
Bende alışverişimi yapdım hastane cantamı hazirladim oğlumun gelmesini bekliyorum
NaimeYilmaz toplam ne kadar tuttu alışveriniz
Sumeyyye beşik dolap anne yanı besiği uyku seti yatagı 2800 tuttu. Dığerleri 900 gibi böleydı yanls hatrlamıormsam sankı yukarda bırı daha sormustuda yazmıstm o zaman yenı aldgm ıcın aklımdaydı😊
NaimeYilmaz Çok iyi tutmuş bende 10 bin felan tutar diye düşünüyodum valla🤦🏼♀️😁
Sumeyyye ne 10 bini canm ya 😊 naptn sen ya 10binde tutturablrsn organk kıyafetler alsaydm herseyn en oahalısını alsaydm o alısverıs en azz 3000e cıkardı mobılyasıda 5000 rahat cıkardı emın ol. Yedıgı helaş giydigi haramdır die ogrettiler bana o yuzden gene herseyını aldm tabi ama daha mutavazı olmaya calıstm alırken Allah affetsn fazlası varsa
NaimeYilmaz Yani tabi fazlasına gerek yokta bi mağazaya girdiğimde bi zıbın 50 tl zaten bende ondan yola çıkarak öyle bi hesap yapmıştım kara kara düşünüyodum 😄
Sumeyyye yok nerde 50 tlymıs 🤭 ben 5li hastane cıkısını bile 45 e aldm
Busranurasikk bekliyorum sabırsızlıkla 🤗valla senden feyz alıp bende koşabilirim arabalara 😂
bambumsu kuzum az önce geldi eşim kurdu ve inanılmaz basit ben Prego Titan aldım daha kibar durduğundan birde sanırım portbebe gerek görmüyorum yani zaten 6 ay kullanacağım bi ana kucağı varken portbebe gereksiz ki 6 ay zaten oto koltuğu niyetine anakucağını yanıma almak zorundayım birde diğer apatatını yanımda taşımak bana gereksiz geldi kumaşı yumuşaklığı özellikle sürüşü Harika tavsiye ederim quattro da farklı değildir aynı araba zaten neredeyse 🤗🤗🤗🎈