NaimeYilmaz canim bisey sorcam sana ya plastik almissin biberonu bende cammi alsam plastikmi cok arada kaldim plastik saglikli olurmu diye dusunuyorum cam da ne bikim kullanisli olurmu diye sen neye gore tercih ettin beni de bi aydinlatirsan sevinirim

Nurerdgn cam sızdırabılır elımden duseblr can yakabılır bı yerden bı yere tasıcaz yollarda kırılablr.. Aventınkı ıcını pıs bırakmadıgın surece koku yapmıormus. O yuzden avent plastk terch ettm

bambumsu Prego Titan incele bakalım ben YouTube dan sürekli tanıtım videolarını izliyordum ama quattro bana şu ara daha mantıklı geliyor bakalım sen ne diyeceksin 🤗☺💫

Nurerdgn hem plastik hem cam da tercih edebilirsiniz ilk zamanlar siz kullanacağınızdan sorun olmaz cam da fakat ileride eline verdiğiniz zaman atabilir düşürebilir o dönemlerde bence plastik mantıklı

bambumsu portbebe yi çok kullanılmaz gibime geliyor bana ilk 6 ay o da e zaten pusetteki görev de ilk 6 ay ama yine de bende quattro düşünüyorum artık 🤗

Bende alışverişimi yapdım hastane cantamı hazirladim oğlumun gelmesini bekliyorum

Sumeyyye beşik dolap anne yanı besiği uyku seti yatagı 2800 tuttu. Dığerleri 900 gibi böleydı yanls hatrlamıormsam sankı yukarda bırı daha sormustuda yazmıstm o zaman yenı aldgm ıcın aklımdaydı😊

Sumeyyye ne 10 bini canm ya 😊 naptn sen ya 10binde tutturablrsn organk kıyafetler alsaydm herseyn en oahalısını alsaydm o alısverıs en azz 3000e cıkardı mobılyasıda 5000 rahat cıkardı emın ol. Yedıgı helaş giydigi haramdır die ogrettiler bana o yuzden gene herseyını aldm tabi ama daha mutavazı olmaya calıstm alırken Allah affetsn fazlası varsa

NaimeYilmaz Yani tabi fazlasına gerek yokta bi mağazaya girdiğimde bi zıbın 50 tl zaten bende ondan yola çıkarak öyle bi hesap yapmıştım kara kara düşünüyodum 😄

Sumeyyye yok nerde 50 tlymıs 🤭 ben 5li hastane cıkısını bile 45 e aldm

bambumsu kuzum az önce geldi eşim kurdu ve inanılmaz basit ben Prego Titan aldım daha kibar durduğundan birde sanırım portbebe gerek görmüyorum yani zaten 6 ay kullanacağım bi ana kucağı varken portbebe gereksiz ki 6 ay zaten oto koltuğu niyetine anakucağını yanıma almak zorundayım birde diğer apatatını yanımda taşımak bana gereksiz geldi kumaşı yumuşaklığı özellikle sürüşü Harika tavsiye ederim quattro da farklı değildir aynı araba zaten neredeyse 🤗🤗🤗🎈