cte211 spiker_anne 30. haftadayım hamileliğimin başından beri bendede var bnada verdi azalttı ama geçirmedi kesin bi durummuymuş sezeryan bana doktorum öle bişey demedi 😐
Necla0000 cte211 nasıl belirtiler oldu enfeksiyondan sizde acaba?? Sanci akıntı falan yaptı mı enfeksiyon
spiker_anne cte211 pazartesi tekrar gidicem işte alttan bakti oooo enfeksiyon cok fazla dedi bu durumda olmaz normal dogum dedi ama riske atmamak icin olmaz diyo artik ne kadar fazlaysa enfeksiyonum belki ondandir
VLD-61 spiker_anne içini temizlesin dedi.baya var o zaman enfeksiyon benden tavsiye doktoru dinle yoksa bebeğin yoğun bakıma girer çünkü ben hastane çalışırken doktordan duydum.
spiker_anne VLD-61 aldim o ilacı vajinamin içine sıkıcam ama doz olarak hic bisey demediler ki bana bi şişe verdiler hepsini mi sıkcam ne yapacagimi bilemedim
cte211 Necla0000 sancı yoğun akıntı zamanlarımda oldu onun dışında koyu kıvamda beyaz akıntıydı hep ama çok şiddetli geliyordu ilaç kullandığım zamanlarda azaldı ama bitmiyor 😣
Sukufe Deletedmom138 canım bisey sormak istiyorum vajinamin icin de benimde şişkin bisey var yumuşak elim değiyor acaba oda seninki gibi mi
spiker_anne Bdee07 çatı muaynesinde bakti birde belirtilerden ama cok fazla olduğunu alttan bakinca söyledi
Nltka spiker_anne sadece engel değil dedi bana. Fitil verdi fitil kullanıyorum bende de yoğurt gibi kokulu bir akıntı var kahverengi akıntı yok sadece
spiker_anne duygusm bende farkettim arastirdim da riskli bi durummuş evet o yuzdn hemen aldim ilacı hatta Crp diye bi enfeksiyon var keseyi bile deliyor
nurella2727 Bende çatı muaynem de çok acı hissettim enfeksiyon var dedi ilaç falan vermedi sezeryan günü verdi zaten
Sukufe Deletedmom138 gittim iki uç gün önce alttan muane etmesini istedim baktı ama.bisey yok dedi ama ben hissediyorum şişlik. Var