mucizemibeklerken17 Tgbanne canım hayırlısı olsun, benim de âdetim dün bitti. 1 haftadır ailemin yanındaydım, bugün kendi evime gidiyorum. Nasıl da denk geldi 🤣 akşam yatmadan önce bir kaşık sen bir kaşık eşin keçiboynuzu pekmezi yiyin. Ben de bu ay öyle yapıcam
Ecmelbeyza mucizemibeklerken17 ya ondan benim eşim içti adam şeker hastası olacaktı nerdeyse bayağ içirdim ama maaaaalesefff o da yaramadı 🙄🐣
mucizemibeklerken17 Ecmelbeyza 🤣🤣🤣 hahaha alemsin kuzum ya, bilmiyorum napsak başka. Buraya da pek takılmıyorum nedense
mucizemibeklerken17 Tgbanne ben de sizi özledim, burda birkaç kişi ile iyi bağ kurduk 😍 hemen hemen aynıyız kuzum. Gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorum. Çünkü yumurtlamadan bir önceki gün ihtimal daha yüksekmiş. O yüzden ona dikkat edelim.
Ecmelbeyza Tgbanne yaptım onu da 😏malesef . Şu kelimeyi bu aralar çok kullanıyorum 🤬malesef malesef o ne be hastayı kaybettik malesef gibi 😑 yaaa ben hiç iyi değilim bu mübarek günde gecede yani bi duygusallık çöktü
Tgbanne Kızlar bnce 2-3 güne koyulaşır gibi , hep 12.günden sonrasını değerlendiriyoduk :) bugün 9.gün
Ecmelbeyza Tgbanne Buna bakmıştım da macunlar bana iyi gelmiyo bence 😞yemediğim içmediğim kalmadı zaten teşekkür ederim bacıcan 🥳Nuriay öyle diyo ondan öğrendim
Nuriay Ecmelbeyza 😂😂 bacican ☺🤭🤭 Ecmelbeyza RABBIM hayirli evlatlar nasip etsin Macun degil ama belki bitkiye yonelesiniz ? Çakşır koku suyu var ya aktarlarda hazir şekilde satiliyormuş bir kiz var youtubede istersen eger soyle linkini atayim bi bak onunla hamile kalmiş çok ugrasmiş 2 yil kadar o suyu icerek eşiyle ikisi içmiş ve gebe kalmiş bence mutlaka denemelisiniz