Ecmelbeyza @Anne18 Test yaptın mı bal yanak 🙏🏻🥰Slna yapmış çift çıkmış ay isminiz aynı inşallah sıra sen de bir bir oluyo 🧿🙈💕🤭
Anne18 Ecmelbeyza ah canım benim henüz yapmadım 1 hafta sonra falan yapayım dıyorum ❤️❤️❤️🌺🌺🌺🌺🌺🌺🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️
Tgbanne Ecmelbeyza ayyy sağol canım inşallah , o günleri görmek istiyorum ya , her hamile duydugumda heycanlanıuom ya
Tgbanne Ecmelbeyza ayy biliyom kız bilmez miyim :) bu selin isimlerinde bu aralar şans var :) hadi @Anne18 senden de bekliyorummmmm
Tgbanne Ecmelbeyza hep 12.günde baslıyodum , bu sefer erken baslıcam dedim , belki bnmde adet bitince oluyodur diye , insan herseyi deniyo işte
Ecmelbeyza yarın çoook dua edelim ben nicklerinizi söyliycem isim soyisme gerek Yok bence . Allah biliyor kimin kim olduğunu . Yasin fetih okurum secdede bol bol isim isim saycam inşallah . 🌼 Allah kabul eder inşallah kabul ederse sizlere hediyem olsun .
Ecmelbeyza Tgbanne Evet nolur nolmaz inşallah bi yumurtla da beklemeler başlasın bir an önce . Ya negatif çıkınca diğer adet gelse de bitse istiyo insan dimi
Tgbanne Ecmelbeyza aynen valla canım , bugün dünle aynıydı , bakalım bir yumurtlasaydım , bnde bekleseydim
Tgbanne Ecmelbeyza 28 marttı dimi , pazartesi de 23 mart oluyor , bnce 25 i bekle canım:) çarsambayı bekle