Ecmelbeyza Tgbanne her ay karavana 😁bu ay farklı olarak beyaz akıntı gördüm ortalığı velveleye verdim siz de var mıydı ne zaman başladı nasıldı illlallah etti millet . Şu hamile kalsa da kurtulsak hesabı 😂😂😁bu ay da 💃🏻Karavanaaaaaa diye düşünüyorum
Anne18 Tgbanne canım benim ❤️❤️❤️ selin yılmaz adım 🌺🌺 inşallah hamileyimdir Allah razı olsun dualarınızda adım gecerse
Tgbanne Anne18 amin canım ya sana ne dicem , instagramda bir gebenin günlüğü var , ebru ceylan , ona bu resmi at , sana en gec yarın döner tamam
Tgbanne Bus_ak18 amiiiiiin canım , @Ecmelbeyza yla ikimiz aynı anda oluruz inş 😇 Anne18 zaten hamile bnce
Bus_ak18 Tgbanne ayy evet selininki çok tuhaf tekrar tekrar inceledim testlerini ama başka marka ovulasyon olsada denese keşke
Ecmelbeyza Tgbanne 😏yapmıyorum evdeki testleri geçen ay hunharca harcadım biraz da öteki aya kalmasın diye şu an test Yok evde yapsam da 🥳o müthiş C çizgisinin yapayalnız çıkışı artık bi klasik oldu efsane oldu kitap yazacam adı da YALNIZ C 😂iyi mi
ipeak Ecmelbeyza ya vallahi alemsin he hamile kal inşş forumda büyük kutlama yapıcaz sana :)gelll artık 28 maaarrrttt:)
Ecmelbeyza Tgbanne inşallah tutsun bu ay Allahım lütfeeeen🙏🏻 şimdi değerlendirme günlerini güzelce düzenle 😎
Ecmelbeyza Anne18 🤭🙏🏻Hadi bakalım . Ya benim arkadaşım da iki test yaptı üst üste biri pozitif diğeri bariz beyaz çıktı yemin ederim canlı canlı gördüm yani . Hatta kimyasal diye korktu düşüyo demek ki ilk çıktı sonra Yok oldu gibisinden. Meğer test bozuk taş gibi de hamile çıktı kanda tabi . Bana da çift çizgi çıktı mesela ama bayağ net eşimi aradım ya bu çıktı bilmem ne anneme dedim net olmasa aramam etmem yani amaaaa negatifmiş 👎🏻
Ecmelbeyza Valla duygularınızı çok yürekten hissediyorum aramızdan birinin dahi gebe olması beni çok sevindiriyor o beklemek özlemek nedir öğrendim biliyorum 🥺