Tgbanne Ecmelbeyza yumurtlamadan 17.gün sonra belli oluyormus , bizim kızlardan hangisi hatırlamıyorum , aynı selina gibiydi son zamanlar hep yumurtlama gibi gitti koyu gitti hamile cıktı , kız yoksa ebaki miydi
Ecmelbeyza Tgbanne Büşra diye arkadaş vardı üstte yorumda yazan. Ben ona demiştim hamilesin diye son zamana doğru koyu çıktı veee hamileydi
Tgbanne Anne18 canım testte cıkmaz niye Dersen 3 günün var . Ama bak arastır bence hamilesin , kız bu kadar yumurtlama olmaz mantıklı olalım , bnce hamilesin
Bus_ak18 Ecmelbeyza evet canım ilk sen demiştin selinellanında öyle gibi sanki inşallah vardır hepiniz aynı anda alırsınız o haberi inşallah
Anne18 Tgbanne ah ne güzel konuşuyorsun yarabbim aşlahım inşallah hamilelik vardır okadar çok dua ediyorum ki…. ❤️❤️❤️❤️❤️
Ecmelbeyza Tgbanne Lh yüksek olduğunu gösteriyor 🧐🤔ay iyce uzmanlığımı ilan etcem burdan bi kendime faydam Yok 😂😂😂
Bus_ak18 Tgbanne o yollardan hepimiz geçtik kuzum zor ama imkansız değil Rabbim en doğru zamanı bekliyo inan tevekkül et🤲🏻 ben eşim mayısta askere gitcek nolur olsun allahım diyodum. Eşimin askerlik işi ileri tarihe kaldı sanırım. O kadar ani oluyo ki bazı seyler inanamıyosun. İnşallah senin için doğru zamanda hangisiyle rabbm ozaman nasip etsn
Tgbanne Bus_ak18 amiiiiiin canım , @Ecmelbeyza yla ikimiz aynı anda oluruz inş 😇 Anne18 zaten hamile bnce
Ecmelbeyza Tgbanne her ay karavana 😁bu ay farklı olarak beyaz akıntı gördüm ortalığı velveleye verdim siz de var mıydı ne zaman başladı nasıldı illlallah etti millet . Şu hamile kalsa da kurtulsak hesabı 😂😂😁bu ay da 💃🏻Karavanaaaaaa diye düşünüyorum
Anne18 Tgbanne canım benim ❤️❤️❤️ selin yılmaz adım 🌺🌺 inşallah hamileyimdir Allah razı olsun dualarınızda adım gecerse
Ecmelbeyza Tgbanne 😏yapmıyorum evdeki testleri geçen ay hunharca harcadım biraz da öteki aya kalmasın diye şu an test Yok evde yapsam da 🥳o müthiş C çizgisinin yapayalnız çıkışı artık bi klasik oldu efsane oldu kitap yazacam adı da YALNIZ C 😂iyi mi