Dlktpl hayalsu 29 yasındym her dr farklı bısey dedı 12 18 arası kanamam vardı yttım arada rahım agzım acılıp kapanıyodu dıkıs atmakta tereddut ettıler sonra bıseyn klmadı ıse gıt dedler o hafta sancm basladı yatmamlazmms megersem dr kurbanı olduk bırazda
FERAH45 hayalsu hayır doktorum sigaraya dair birşey demedi bana ama ben günde senin gibi 10-15 tane içiyordum dayanamiyordum 1 tane içiyordum. Sen testi ne zaman yapacaksın canim ?
FERAH45 hayalsu hadi insallah pozitif çıkar Cnim bize de haber ver Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın
123merve hayalsu ben 7. Günü idrar testi yaptım pozitif çıkmıştı benzer ağrılar bendede vardı hadi inşallah 🤲🏻
Dlktpl Derin_Demir sabah sılık coktı kuzum varmıdır bılemedım kı 27 sı kan verme gunum ozaman verırım boyle tansıyonum dusuk sanırım hafıf 🥺
Derin_Demir Dlktpl kuzum daha 1 haftan varmış zaten sabret ben günün geldi diye düşündüm. Tansiyonun içinde uzat bacaklarını dinlen bol sıvı tüket
Dlktpl Derin_Demir bugun bıraz tuhafm kuzum bebeklermtuttıysa sınyal verır belkı hafıf bel agrım var🤣evet gunumde verırım kı dusuk cokmasın