Mom36 şimdi hiç bişey deme bence hamile kaldıgında alttan alttan lafları söyle. Mesela benim kaynanamda aynı apartmanda oturyr gekir yanıma cocukta o sıra oyuncaklarla oynar heryer oyuncak bu kadar oyuncaga ne gerek var kaldır üç beş bişey bırak onlarla oynasın der durur valla bende yok öyle üç beşle oynasın olanla oynasın evmi dagılıyor olabilir benim evime bana haber vermeden kimse gelemez ben kabul etmem derim konuyu kapatırım sonra işte ilk zamanlar cikolta vermeye calsrlardı cocuga kesinlikle vermeyin seviyor diye bazı seyleri vermek gerekme z zararlı gördgm bileyi yiyemez bana sorun derim yada cizgifilmmi acıyor sadece 15 dk izleyeblr okdar ötesi olamaz 3 ay sonra dogumum olacak şehr dısına gitcekler ondan bile lafımı söylyrm ben bu cocuga yankz baktm yanlz bakyrm benim izinlerm dısında müdahale edilmesin diye.. Eşinede söyle bunları kime ne sen iyide yetiştirrsin merhametlide cok oyuncak ta alırsın tek oyuncak ta buna yanlızca sen karar verrsn uykusuz geceleri yanlızca cekecek olan sadece sensin hep bunu düşün ve gerektgnde haddini bildirr