ZeynepAksoy Serap0733 yarın muayenem var , eğer suyun vs değerler güzelse 41. Haftaya kdar bekleriz demisti doktorum geçen kontrolumde , ayin 26 sina kadar bekleriz gelmezse yatisini yapar dogumu baslatiriz demisti
Vnsgb Serap0733 bence 1 hafta daha bekleyin. Çünkü doğum yaptıktan 1 hafta sonrada kontroller olacak yine hastaneye gideceksiniz 🤷♀️
Serap0733 ZeynepAksoy ben de haftaya carsambaya kdr beklıcektm canm ama vazgeçtim olup kurtulcam suyum gelse de gelmese de sonucta suni sancı yıcem benm ıcın farketmıyor
Serap0733 ZeynepAksoy canm ben acılması olup suni almayan duymadım şahsen o yüzden korkmuyorm suniden ve gelceği de yok tık yok ne agrı ne sızı 😁keyfı yerınde ona kalsa hiç çıkmaz cadı
Serap0733 Vnsgb tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum ben haftaya daha da cogalablr ben strese girmek ıstemıyorm tedbir bizden takdır Allahtan olacak olan her şekilde olur
Zhrnz Serap0733 benim ilk.dogumum fitille baslatildi gunu dolmadigi.icin 1hafta kadar surmustu gerci.ebenin yuzunden uzun surdu ama.ikinci.dogumum 40+2 de fitille baslatildi.ve ayni gun dogumum oldu ve cok.guzel bi.dogum yapmistim fitil.yerlestirdikten sonra surekli comelme ve yuruyus yaptim odada koridorda belden.asagi.sicak su tuttum.dustada hep comeldim.ve acilmam.cok.hizli.ilerledi
Serap0733 Zhrnz ay canm çok rahatladım cidden söyledıklerınle benm günüm doldu bi de acılman hiç var mıydı fitil verildiğinde
Zhrnz Serap0733 hic acilmam yoktu hatta dr bekleyelim 42 haftaya kadar vakit var.dedi ben beklemek istemedim 40+2′de.kendi istegimle aldim fitil.olarak verildi o zaten rahim yumusamasi ve acilmasi icin kendi sancin gelsin.diye veriliyo 5 cm den.sonra.daha hizli olsun diye serumla suni verilmisti ve 3 ikinmada dogdu melegim suan 3. Bundada sancim olmazsa gene kendi istegimle suniyi alirim 🤗
Serap0733 Zhrnz ay canm cok teşekkür ederim içim o kdr rahatladı ki şu an nasıl olcak diye düşünüyordum Allah razı olsun sağlıkla al kucagına yavrunu yarın ben gidicem doguma dua et bana lütfen
Zhrnz Yelizhasdemir ben dogumu baslatsinlar.diye suni sanci istedim fitili dr soluyor ebeler yerlestiriyo sanci baslayincada cikariyolar fitili