Eminekckgny Dyginan hayır 34 haftalıkken gittim senin herseyin iyi dedi 2 hafta sonra gel dedi 36 oldum şimdi de
Dyginan Eminekckgny bende persembe 34+2ydi iste gidecem diyordumya nst de sancim cikti ve dogum oldu suan yatiyorum😊😊
Baharbal Dyginan bende ona gidiyorum yarın ayrıntılı ultrason var koronodan dolayı gitmeye korkuyorum
Elifaydogan06 Edaliiii evet aslında gitmemek gerek ama benim kontrolüm çok gecikti Nisa’na da randevular kapalı
Edaliiii Elifaydogan06 Hm anladım canım git ya bir şey olmaz Allah’ın izni ile bir yere dokunma dezenfektan sıkarsın maske takarsın erken saatte git birde kimse olmuyor hemen bakarlar gelince yıkanır arınırsın canim
medine_altntss22 Elifaydogan06 bende gamze yılmaza almıştım 25 inde iptal olmuş 30 una aldım oda iptal oldu şuan Fatma salihe aldım 27 inde iptal olmadı yarına kadar olmazsa başka doktor deneyin bakalım
Edaliiii Elifaydogan06 onlar daha tedbirli zaten birşey olmaz içini ferah tut. Asıl doğumda napıcaz biz bende durdum bunu düşünüyorum
ozgegrl ben bugun gittim eskisi gibi yogun degil. randevulu gittim bi sknti olmadi. Gideceğiniz tarihten bi kac gun önce rabdevu alırsanız bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum çünkü erken alinan randevularda tüm doktorlar açmıyor bildigim kadariyla
matrushka 26’sında necati beye almıştım randevu. Dün akşam vazgeçtim iptal ettim. Evin yanındaki özel hastaneye gidicem.
Dyginan Elif6161 bebisim kuvozde oksijene bagli hastanede suan ben dun taburcu oldum dua edin insaalllah