1.5 sene kadar ovulasyon testlerine gore her gun bazen de gunasiri iliskiye girdik esimle ayaklar tepede tabiii. Testlerim bitmisti ne gebelik ne ovulasyon testim vardi umudum da kalmamisti. 2 hafta kadar iliskiye girmemistik tasinma asamalari esya vs sonra iliskiye girdk bebek fikri yoktu oylesine yani. Aksam 6 7 gbydi. Iliskiden sonra hemen kalktim tv izledik yarim saat sonra wcye falan gittim dus aldim dusta farkettim ki cok akintim var anladim yumurtlama doneminde oldugunu. 2 hafta sonra adet olmam lazimdi her zaman ki gb goguslerim sisti agirdi fakat adet olmam gereken gune yakin hepsi gecti indi gogusler adet sancim da baslamamisti hep 1 hafta onceden sizlardi. Adetime 1 gun kala test yaptim 2. Cizgi hayalet gb cikmisti. Pazar gunuydu ozel hastaneye gittim betahgc 75 cikti sok olduk. Yani o ay tek iliskiyle hamile kaldim. Yani gercekten dedikleri dogruymus aklimdan cikinca planlamayinca oldu. Bosa o kadar ugrasmisiz 😊 ama demekle olmuyor illa o testlerle ugrasip artik umut kalmayip ugrasmak istemeyince oluyormus. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin.