Bende evlendim eylülde benle aynı ay ve sonra evlenenler hemen o ay hamile kaldı ben aşırı stres yaptım ayaklarımı kaldırdım yattım 2 günde 1 i de denedim üst üste de denedim ekim kasık aralık ocak adet oldum her adet olduğumda ağlardım en son 6 ocakta adet oldum sonra meğer ben 20 ocakta hamile kalmışım ultrosonda 6+4 tü hesapladım 20 ocağa denk geliyodu 6 ocakta oldum sonra bende sarı akıntı geldi aha dedim iltihap var bu ay hamile kalamıcam iltihap spermi öldürür derler neyse ilk defa o ay sabah yaptık ve bi arada yüz üstü yattım öyle ikisinden biri tuttu galiba ama bebeğimin kalbi oluşmadı ve bu ptesi günü tam 8 haftalıkken kürtaj oldum.. yani bişeyi istemek bazen imtihan oluyo demekki dedim şuan kanamalıyım ptesi kontrolüm var bakalım doktor korun yada korunma dicek mi bilmiyorum ama ilk adetimi gördükten sonra korunmayı düşünmüyorum çünkü hemen kalabilen biri değilim belli ki ama nasip kısmet olucağı varsa oluyo olmayacağı varsa kalsakta hamile nasip olmuyo dua edip tevekkül edin inşallah hiçbirimizin kolu rahmi boşta kalmaz sağlıkla evlat sahibi olmak bize de nasip olur