NurEto Med bizde çalışıyoruz kuzum mecbur gece oluyo ama elimden geldiğince denerim gündüz olması içib
Cerenn06 NurEto Ben hepsini denemiş birisi olarak söylüyorum 13,14 ve 15. Günleri değerlendirmek gerekiyor bu şekilde denediğim de kimyasal gebelik yaşamıştım tutunamamıştı, Kaldığım ay gün aşırı devam ettik ve işe yaradı :)
bir_pasa_annesi NurEto cnm biz hem bebk düşüncesini aklımızdan cıkarttık hemde 1 gün durup bir gün ilişki oldu ama öyle gün aşırı değil yatacagımız zaman sadece 1 kere yapar yatardık 12 nci gün hamile olduğumu öğrendim yani 6 kere ilişki yasadık sadece
NurEto bir_pasa_annesi bu ay bende öyle bebek düşüncesini atıyorum ilişkiye girdiğimiz zaman önceden eziyet cekiyodm resmen bu ay saldım kendimi artık
Momof2child NurEto evet canim ben HEGUN ILISKIYE GIREREK KALDIM COKK SUKUR. FAKAT SPERM KALITESU DUSMESN DIGE ESIME 3KASE BALA AYRI AYRI HERBINE CEVIZ BADEM ZENCEFIL TARCIN FUNDUK BLENDRDEN GECRB KARISTIRDM HERGUN KASIK KASIK YEDRDM VE BOL YESILLIK EN COK BIBERI ELMA GIBI HERGUN YEDRDM
Momof2child Momof2child cunki bende kuruluk oldgndan Sperm cok yasamaz dige dusnuyordm gun asiri iliskiye girdim 9ay kalamadimm
Deletedmom138 NurEto sperm yenilenmesi süresini takip edip ovülasyona göre girdik, doğurganlığımın en yüksek gözüktüğü gün girdik. Hamile kaldım
iceprincess25 NurEto cnm hergün girdik biz haftasında da hamile oldu mu öğrendim gün aşırı demeleri sperm kalitesiyle alakalı eşin gidip sperminin kalitesini ölçtürsün ona göre güne siz karar verin iyi çıkarsa hergün yap bişi olmaz kaliteli olması lazım spermin yoksa her gün olunca kalite düşüyormuş
NurEto iceprincess25 baktordık canm sigara içtiği halde yüksek bile çıkmıştı doktor maşallah bile demişti yani
bir_pasa_annesi NurEto bir de sen cok istekli ol cnm resmen kudurmuş kişi sen ol🤣🤣🤣ben öyleydim hatta eşim saka yapıyo sen kudurdun oğlumuz olacak Bidahakine ben kudurum kızımız olsun diyo😂😂😂
RuzgarsMommy Sabah erken denemek de iyi oluyor kadin açısından da erkek açısindan da. Bende hic sabah yapamam uyanmam derdim tesadüfen bi sabah oldu heralde onda hamilelik kalmışım. Bide 2 günde bir iliski daha iyi 48 saatte sperm yenileniyor 3 günu gecerse eskiyor 2. Günde iliskiye girmek en iyisi. Bide eşine keci boynuzuu suyu kaynat içir.
Momof2child NurEto evet mutlaka dene cok guzel karisim esinede iyi gelir INSALLAH SANADA TAVSIYEM BOL BOL YESIL BIBER YE DOKTORM ONERDI BENIMDE GUN ASIRI ILISKIYDE UNUT YA HERGUN GIR BEBEK ISTEYEN HERGUN GIRSE DAHA MANTIKLI
Ozlemdmn NurEto bilmem mi canım ben 5 ay sonra hamile kalabildim oda ilki düşük oldu 8 ay de onyüzden ne kadar zor bir durum biliyorum işte olunca da zamanı varmış boşuna sitres yapmışım diyprsın ama insan bekledikçe üzülüyor tedirgin oluyor tabi Rabbim tez zamanda nasip etsin Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏🙏
NurEto Ozlemdmn aminnnn inş inan her gittiğim yerde herkesin kucagı dolu benden sonra evlenip olmaz denilenler bile gerçi çok sevindim onlara allahım bağışlasın yavrularını herkesin inş ama içim cız ediyo Bi ortama girdiğimde
Gzmsydr NurEto hmm başka bi sorun mu var mesela bende polikistik over vardi eşim kuru incir yedi ben sogan kuru yapmıştım inşallah tez zamanda rabbim sanada nasip eder