Hll3840mhmt NurEto rca ederim bi de bel altına yastık koyup 15 dk yatın ben faydasını gördüm alakası yok diyenler var ,ama bnce var
Tugce1803 NurEto girmiyorum artık buraya😂kendimi derse verdim burda dolaş dolaş çözüm yok arada giriyorum böyle😂
VLD-61 NurEto gün aşırı daha iyi olur.hergün eşinde zorlanıyor.performansı düşüyor. birde bir kere sabah dene canım ben denedim.şuan hamileyim
NurEto Telatabih hmm tamam kuzum aynen bende hatırladım seni canm 💕 inş olur bizimde hayırlı sağlıklı bir şekilde
Med Adetinden itiberen 9.11.13.15.17 diye degerlendir derim adetin düzenliyse. Bide gündüz denk getirmeye çalışın.
Med NurEto 2 yıldır benimde olmuyordu çalışıyoruz akşamları yapıyorduk Geçen ay gündüz denedik simdi hamile kaldım. Gündüz spermler daha taze oluyormuş oyle demişlerdi bi de gündüz deniyim dedim, oldu.
Hll3840mhmt NurEto yastık koy öyle uzat yine çünkü yastık koyunca fazla meni çıkmıyor dışarı şans artıyor:)
May18 NurEto bnde cok taktım o konuya ovulasyon denedıgım gun ama sonra dedim bosver koyu cızgı oldugu gun ust uste 4gun yaptık ve hamileyim ama olmayabilirdı De bılemyrm gun asırı yaptm olmadı ovulasyon testı ile 4 gun ust uste oldu 🤰🏼
NurEto May18 işte bunu merak ediyordum gökçen diye Bi doktor var onun paylaşımında görmüştüm avrupada Bi gün içerisinde 1sen fazla yapmak sansı artırıyormuş kanıtlanmış sperm sayısı fazla olduğu için gün içinde değilde hergün yaparsakda aynı mantık bence
Tugce1803 May18 ikimizde aynı vakit çatlatma iğnesi olmuştuk ikimizde hamile kalmamıştık maşallah şimdi gördüm hamileymişsin 😋😊darısı başıma😒
tugbaayaz NurEto ben yumurtalama günlerimi değerlendirdim 5 gün üst üste birlikte olduk ve ayağımın altına yastık koyup yarım saat hiç hareket etmedim o ay hamile kaldım çok şükür 😊
NurEto tugbaayaz o zaman bu hafta boş geçmiyim zaten olacag7 varsa olur denemekten ne çıkar ki 2 yılı aşkındır bekliyorum zaten
Darkgod NurEto ben çatlatma iğnesi vuruldum o gün itibari ile her gün ilişki 10. Gün bıraktım 14. Gün hamile olduğumu öğrendim 31+2 olduk
NurEto Med bizde çalışıyoruz kuzum mecbur gece oluyo ama elimden geldiğince denerim gündüz olması içib
Mustilimm NurEto merhaba canım ben yumurtlama gününden 1 gün önceye kadar gün aşırı sonra yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama ve yumurtlamadan 1 gün sonra yani 3 gün üst üste yaptık ve o ay hamile kaldım şimdi paşam çok şükür 16 aylık oldu bile