Zezemeze Aselnur44 net bir şey demedi haftaya bakalım dedi 38.haftada ama ben normal doğumu deneriz sıkıntı olursa sezeryana döneriz gibi rahatlatıcı bir şeyler söylemedi maalesef o yüzden güvenemedim.
Gul_33 Canan9627 benimde doktorum ibrahim hoca oraya gidiyorum memnunm da benim ilk doğum olacak sizin ilk mi hastane hakkında çok araştırmadm doktor iyi die en baştan ona gittim yatış dahil mi ücrete hiç sormadm mesela
Aras_27 Ben sankoda sevgi hanıma gidiyodum pek beğenmedim yine sankoda İsmail Temür var doçent harika bi doktor sevgi hanım bana sezeryan dedi İsmail hoca son ana kadar denicez dedi
Serpil_27 Aras_27 bende önce İsmail’e gittim ısınamadm hiç ilaç yazmış e nabıza girdim gördüm bana reçete vermedi watsaptan yazdım hatırlattım öyle aldım sevgi hanıma da tanıdık üzerine geçtim siz sevgi hanımdan neden memnun kalmadınız acaba
songul_onur Amerikan da Faruk Bekir e gidiyorum o da bir sıkıntı olmazsa normal doğumu zorlarız dedi çok da iyi Bi doktor
emineemine bende yarın akademiye gidecektim randevum vardı arkadaşım orada çalışıyor 3 korona virüslü hasta varmış biri kesinmiş şikayetin olmadığj sürece gitmeme mi söyledi gidin arkdaşlar erteleyin derim 😞😞
emineemine siz bilirsiniz ama gelen yokmuş kadın doğuma bana arkadaşım riskli dedi şikayetin yoksa gelme dedi bugün sadece 2 kişi gelmiş kdın doğum dr na
Elif380 emineemine doğru diyorsun üstelik ben nizipteyim 1 saatte geliyorum gitmeyeyim o zaman ayın 25 ine giderim diye düşünüyordum
Elif380 emineemine ultrasona göre 16+1 ama adet tarihine göre 17+0 hangisini takip edecem ultrason olanı mı adet tarihi ile hesaplananı mı 😊
emineemine Elif380 hımm anladım canm neyse ki doğum yakın değil hec gitsen de sıkıntı olmaz inşallah 🙏
kubra1997 Zezemeze valah ben ankaya gidiyorum doktorlari cok ilgili dogum ücretleride uygun yaseminn hanim var kesinlikle normal dogum taraftari ve daha önce bile sezeryan olanlara normal dogum yaptiriyor kactane hastasini gordum öyle