Zehramomm Gulanelis süt ürünleriyle alındığında demir emilimi azalıyor canım faydası pek olmuyor bana doktor ve eczacı söyledi
Mamababy DamlaNur29 canim tok iciliyor ama emilimi yani etkisi dusuk oluyor bende de çok mide bulantısı yaptı çözümü su sekilde buldum sabah 7 gbi içip uyuyorm sonra 12 gbi uyanyrm en azndan mide bulantısı kalmyr
brnr09 fosforlukalem açıp içindeki tozu mu döküyorsunuz? Benim bulantılarım ve kusmam bitmedi de hala 16+1im
fosforlukalem brnr09 benim de 13-14 gibi geçti bulantılarım. Evet içinde küçük tohum gibi şeyler ve bi tane minik bi hap var döküyorum hepsini. Ama yine de doktorunuza sorun derim
morpella DamlaNur29 ben sadece bi kere alıyordum prospektüsü okuyuyunca yemekten iki saat önce veya sonra kullanın yazıyordu bende sonra kullanıyordum hiç mide bulantısı kusma olmamıştı
Asilmom55 Svgmomm yanlıs ıcıyorsunuz ozaman .kan ılacı oldugu icin cay kahve ve süt ürünleri ile tüketilmemelidir emilimini azaltıyor yani bi işe yaramıyor ozaman
fosforlukalem gtitiz23 baştan okumadınız sanırım. Yarım bardak portakal suyunun içine döküyorum hepsini, öyle içiyorum doktor önerisiyle. C vitamini emilimini arttırıyor hem de bulantı yapmasını engelliyor
gtitiz23 fosforlukalem pardon cnm atlamış olabilirim bnde öyle yaptım fakat bu sefer de şekeri yukseltti
FundaMustafa DamlaNur29 başka türlü de olacağını sanmıyorum aç karnına içemiyorsan tok ama üstünden bi iki saat geçilmiş şekilde içebilirsin ancak ama çok iyi bi ilaç
esra_61 DamlaNur29 doktoruna söyle degistirsin cnm benimde oyleydi midemi bulandiriyordu maltofer die demir ilacı var onu verdi bi sıkıntım kalmadı çok şükür
zehraomer Bende doktoruma dedim o ilacı içince aç karnına çok fena mide bulantisi yapiyo diye niye aç karnına iciyorsun ki yemek ye yarım saat sonra iç dedi öyle yapıyorum bende
Aysetk DamlaNur29 ya sadece emilimiyle ilgili açlık tokluk aslında tok olduğunda emilimi düşüyor biraz o yüzden öyle tavsiye ediyorlar ama kan ilaçları hep zaten mide ağrısı vs yapıyor biraz yedikten sonra iç kafein vs öncesinde sonrasında içme sıkıntı olmaz
Kubra_ksk DamlaNur29 ben öyle yapıyorum doktora sabah içince midem yanıyor dedim oda kahvaltıdan 2 saat sonra falan iç dedi