DamlaNur29 Kızlar sabah akşam aç karna verdi doktor ama sabah içince midem kalkıyor ve kusuyrm içtiğim suyla beraber tok karna içsem sıkıntı olurmu cuma saglık ocagındaki doktora sorucm ama sizlerede sormak istedim?
Aysetk DamlaNur29 yok ben tokken içiyorum açken imkansız icemeidm hele ilk üç ayda zaten midem bulanıyordu
Zehramomm DamlaNur29 tok karnınada alabilirsin ama içmeden önce 2 saat içtikten sonra 2 saat süt ve süt ürünleri kullanmaman gerekiyor yatmadan önce içebilirsin mesela
Nehir66 DamlaNur29 doktorum aç karnına günde iki kere kullanmamı söyledi aç karnına iç özellikle dedi hatta faydasını o zaman görürüz dedi🤔aç karnına alman lazım canım
DamlaNur29 Aysetk içeriğinde yemekten 2 saat sonra içebilirsiniz yazıyor tedirgin oldum içşem mi içmesem mi ?
FundaMustafa DamlaNur29 bana da bugün verdi sabah çok az bişeyler atıştır önünü tutması için bi saat sonra kahvaltını yap yemekten bi saat sonra aşırsan hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle bide bol su içersen rahat geçer
SelinAli DamlaNur29 ben yemekten 2 saat sonra alıyorum öyle söylemişti eczacı sıkıntı yaşamadım 3 aydır kullanıyorum
Aysetk DamlaNur29 ya sadece emilimiyle ilgili açlık tokluk aslında tok olduğunda emilimi düşüyor biraz o yüzden öyle tavsiye ediyorlar ama kan ilaçları hep zaten mide ağrısı vs yapıyor biraz yedikten sonra iç kafein vs öncesinde sonrasında içme sıkıntı olmaz
Kubra_ksk DamlaNur29 ben öyle yapıyorum doktora sabah içince midem yanıyor dedim oda kahvaltıdan 2 saat sonra falan iç dedi
DamlaNur29 FundaMustafa denedim ama malesef gene oluyor tamamen yemem lazım yoksa aşırı bulantı ve kusma oluyor
Svgmomm Bana doktorum kahvaltını ederken de içebilirsin açken yazıldığına bakma dedi kafama göre her türlü içiyorum sıkıntı yok
Asilmom55 Svgmomm yanlıs ıcıyorsunuz ozaman .kan ılacı oldugu icin cay kahve ve süt ürünleri ile tüketilmemelidir emilimini azaltıyor yani bi işe yaramıyor ozaman
Zynpaltnds Canım bende içemiyordum doktorum bana kahvaltıdan yada yemekten iki saat sonra içebilirsin demisti
DamlaNur29 Zehramomm ya canım sabah yumurta yiyoruz ama bazen kaşar peyniri yedikten sonra 2 saat sonra içeyim o zaman
fosforlukalem Ben kahvaltıdan 2 saat kadar sonra yarım bardak portakal suyuna dökerek içiyorum. Hiç bulantı yapmadı
brnr09 fosforlukalem açıp içindeki tozu mu döküyorsunuz? Benim bulantılarım ve kusmam bitmedi de hala 16+1im
DamlaNur29 Nehir66 içşemde kusuyorum hiç bi fayda etmiyor malesef yapabilceğim bişey yok tok karna alıcm artık
FundaMustafa DamlaNur29 başka türlü de olacağını sanmıyorum aç karnına içemiyorsan tok ama üstünden bi iki saat geçilmiş şekilde içebilirsin ancak ama çok iyi bi ilaç
Deebg DamlaNur29 benimde midemi çok rahatsız ediyor gece yatmadan önce içiyorum canım hem karnım aç olmuş oluyor bende uyuduğum için sıkıntı hissetmiyorum
Duruuuu DamlaNur29 Aç karınla içmek daha çok etki ediyormuş hatta aç karınla içtikten sonra bir parça portakal yemek ilacın etkisini arttırıyormuş. Psikolojik olabilir mi hapta tat yok ki nasıl mideniz bulanıyor. Ön yargısız için yüzünüzü buruşturmadan bence o zaman bulandırmaz. Bir de kan değeriniz kaç
Pelo_00 DamlaNur29 ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum. Süt ürünleriyle alındığında demir emilimi azalıyor o yüzden en az 2 saat bekliyorum içinde de aç karına ya da bir şeyler yedikten 2 saat sonra alın yazıyor.
Gulanelis DamlaNur29 miden bulanırsa tok karnına iç eczacı bana öyle dedi bende yeni kullanmaya başladım