Papatya_anne Hanifee1273 kac haftalıksın bende devlete gidiyorum yarında kontrole gidecem mecbur 37 hafta içimdeyım
Duygu_ikra51 Hanifee1273 Hanifee1273 bende 1 aydır gitmiyorum canım bi sıkıntım olmadığı sürece gitmeyi düşünmüyorum virüs nedeniyle
Yaman Hanifee1273 bnm ozel muayenesi var doktorumun o yüzden cok kalaba olmuyor dun gittim bnde kontrole
Darkgod Hanifee1273 vallaha bende artık devlete döneceğim mecbur haftalık kontroller başlayacak o yüzden sende randevu al randevu saatinde tam git ve gidderken maske tak hastane çıkışında çıkar ve elllerini yıka
Demet_asik Ben bugun dogum hastanesine gittim muane yoktu acilde baktilar oyle bastan savma agrim oldugu icin mecbur ozele gittik devlette suan muane yok
_elsm_ Hanifee1273 benim dün kontrolüm vardı eldiven ve kalın bir maske ile gittim eve gelince kıyafetleri hemen yıkayıp bir yerle temas etmeden duşa girdim canım elimden geleni yaptım Allaha emanet inşallah
Busimss Hanifee1273 tüm önlemini al ve git tabiki gitmeden olur mu ? Çok önemli kontroller ihmal etme bence.
derindemir Damlapilatin eldiven takmazsa çıplak elle her yeri elleyecek ve illaki çantasını elleyecek sonra .bu daha tehlikeli değil mi.iki elinize eldiven takım.biriyle her yeri tutun diğeriylede kimliğinizi tutun.