Yasirhatice Kutame_51 allaha şükür olsun en azından için rahat etti bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah canım 😊
Kutame_51 Yasirhatice amin teşekkür ederim korkuttu bizi yaramaz sağlıcakla kavuşalım hepimiz inşaAllah
Kutame_51 morsunbul95 Derin_20 teşekkürler yardımcı oldunuz hastaneye gittim içim rahat etsin diye şükür herşey yolunda😊
morsunbul95 Kutame_51 tekrar deneyin bu sefer yatakda sırt üstü yatip yapın ama parmaklarınız biraz daha bastırın ben hissedemedigimde böle yapıyorum 10-15 dk aralarla yaparım hissedince içim rahatlar ama yine olmuyorsa bence beklemeyin
Zhrnz Kutame_51 cok sevindim bazen korkutuyo bidiklar bizi ama genede her ihtimale karsi tedbirli olmamizda fayda var 🤗
Kutame_51 zelis63 doktor nstye bağladı doktorun eline tekme attı doktor dedi bu mu hareket etmiyor benide yalanci cikardi doktora 🙈şükür bizim yaramaz bizi korkuttu
zelis63 Kutame_51 oh çok şükür bende 38. Haftamdaym sabah uyanır uyanmaz hareket eder 10 dk bekledim hareket etmedi ben bile strese girdim haklı olarak insan merak ediyo