Bihem yagmur91 İnşaAllah sağlıklı bir gebeliğiniz ve bebeğiniz olur, siz rahat olun, bu çok önemli bir etken, stres yaptıkça sıkıntı artabilir. Bol bol dinlenin karınınızı sevin konuşun onunla ☺️
Asnb yagmur91 tatlım ben de başta ağızdan aldım ama onda kanamam devam etti ve baş dönmesi yaptı bende vajinal çok daha iyi geldi iki günde kanamam geçti bence öyle al sende
yagmur91 Asnb canım ben ağızdan 2. kullanışım. Midem bulanmadı uyku yapıyor. Dün geceden beri bir şey gelmedi. Umarım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız🙏🙏🙏
Merveyunus31 yagmur91 benim 10. Haftaya kadar oldu hemde kırmızılarla birlikte.. doktor yerlesme kanamasi dedi o yüzden rahatladım bebekle alakalı olmadığını öğrenince.. inşallah seninde öyledir herkesin aynı olmuyor canım
yagmur91 Merveyunus31 Çok doğru korktum doktora gittim. Progestan verdi. Ama kullanmamdan mı yoksa neden bilmiyorum ama şuan yok akıntım.
Bihem yagmur91 Hareket iyidir ama bu süreçte biraz daha yormayın kendinizi, arada hareket iyi olur inşaAllah
Merveyunus31 yagmur91 progestan yardımcı olur zaten lekenin gitmesine kullan 12. Haftaya kadar kullandım ben inşallah hicbirseycik olmaz annesi
yagmur91 Merveyunus31 doktor verdi kullanıyorum bir kez bozuk para boyutunda kan geldi. Sonra haptan mi bilmiyorum bir saha gelmedi. 2. Kez kullanıyorum. 🙏🙏insallah sağlıklı bebeklerimiz olur dua edin.
Zlhb yagmur91 yagmur91 ben 14.haftamda tam 13 gün aşırı yoğun kahverengi kanama yaşadım eski kan olduğunu söyledi doktorum pembe ve kırmızıdan korkarız biz dedi