yagmur91 Tam beta değerim 15,9 dan 51,99 arttı. 2 katına çıktı diye seviniyordum. Bugün kahverengi akıntım oldu. Yaşayıpta sorunsuz gebelik geçiren var mi? Doktoruma sordum. 3 gün sonra gel kanına bakılsın dedi.
AnneOluyorum35 yagmur91 yerleşme kanaması olabilir kırmızı veya pembe olunca sıkıntı oluyo diye duymuştum
Zynbgvn yagmur91 ben 9 haftalık gebeyim daha iki gün önce akıntı şeklinde bende de oldu. Fazla olmadigi müddetçe ve kanama olmadigi müddetçe normal sayılıyor çoğu gebede olurmuş
Minigim_ yagmur91 bende yaşadım ilk zamanlarda progestan igne kullandım allah şükür kızım 3.5 yaşında ikinciyi haftaya kucağıma alacağım
Bihem yagmur91 Doktor takibi önemli tabi ama endişe etmeyin hamilelikte oluyor genelde. Bende 9.haftamda pembemsi kanamam oldu sonrasında kahveye döndü 2-3 gün sürdü ama bir sıkıntım olmadı☺️
Asnb Canım benim 6.haftadan 13.haftaya kadar filan kahverengi kanamam oldu progestanı fitil olarak aldım çok şükür geçti şuan 20.haftamdayım:)
yagmur91 Asnb canım doktora gittim bana aynı ilacı yazdı. İster vajinal ister hap olarak kullan dedi. Bende hap olarak kullandım. Umarım işe yarar dua edin🙏
Betul34 Evett benn 2 gebeliligim de hep kahve rengi akinti ve kanamam oldu ilk kizim 5 yasinda smdide 35 haftalik gebeyim cok sukur allah ne derse o bol bol dinlen uzan gecer insallah
Asnb yagmur91 tatlım ben de başta ağızdan aldım ama onda kanamam devam etti ve baş dönmesi yaptı bende vajinal çok daha iyi geldi iki günde kanamam geçti bence öyle al sende
Minigim_ yagmur91 kullan canım ihmal etme ben ilk kızımda 15 igne kullandım düşük tehlikem vardi ikincidede kullandım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
sevo52 Benimde oldu geçen yıl 9 haftalık kalbi durmuştu. Böyle şeyler belli olmuyor. Çocuk sağlıklıysa ne olursa olsun dünyaya geliyor. Değilse yapacak birşey olmuyor.
yagmur91 sevo52 amin gene de insan yapamıyor. Lütfen dua edin. Sizinde benimde sağlıklı bebeğimiz olsun🙏 İsteyen herkesin.