Luisluis Aynen bana da aynısı söylendi refakatçi tek kişi olacak, aynı kişi olacak kimle girdiyseniz onla cikacaksiniz dediler refakatçinjz de gir çık yapmayacak ortalikta olmayacak dediler
Ebru-isil my_babe sağlığı açısından uygun değilse 9 ay dayanmışlar 2 gün de görmeyiversinler canım görüntülü gösterirsin olmadı. Zaten illaki taburcu olunca evde de görürler . Bu arada benim de mayısta eşim diyor görmeye kimse gelmesin valla😂
Hurizeynep0 Ebru-isil e orası öyle zaten mümkün olduğunca ziyaretçi yasaklanır evde bebeğimden önemli değil Vala hiç birşey 🤗
my_babe Ebru-isil ay az önce konuştum kaynanamla hastanede çalışıyor hastaneye korona vakalı hastalar gelmiş bi tane doktorda falan korona virüs tespit edilmiş böyle giderse gelemeyiz bebeğe bişey olur falan diyorlar
Arendeniz Ay nolur bebeğinizi sakının yenidoğan hem çok riskli hem çok hassas olur. Korona değil sadece bi sürü mikrop,virüs inanın kimsenin görmemesi sizin için daha iyi. Eve gidince hele kimseye vermeyin😕
Tgbb Betulbekil ziyaretçi kabul etmiyorlar babası da evde görür diye düşünüyorum. Hemşireyim ordan biliyorum ama izinli olduğum için tam ne yapıyorlar görmedim salgın sürecinde.
duygusm Hurizeynep0 Benim hastanem refakatçi bir kişi ve mümkün olduğunca aynı kişi olmalı diye açıklama yaptı. Yarın eşimle doğuma gidiyoruz. Bakalım neler olacak 🌸
Hurizeynep0 duygusm haberini bekliyoruz Rabbim yardımcın olsun sağlıkla hayırlısıyla inşallah alıver kucagına 💕
Arasbaran SedaveSusam yeni yaptım 15 gunluguz suan. Aslıhan yazıcıoglu doktorum. Çukurambar koruda yaptım ben dogumumu eşim ve kız kardesım bırlıkte gırdıler dogumuma 5-6 saat surdu her dakıka yanımdalardı🙂 almama gıbı bısey olmaz yanı gecede 3 kısı kaldı yanımda
SedaveSusam Arasbaran ay yaşasın 😂😂😂 inşallah değişmemiştir bende cuma gidicem benimde bahar şentürk doktorum🤗
Betulbekil Tgbb anladım canım teşekkür ederim 🙏🏻 Hastaneyede sormadım hiç herkes babayı almazlar ama gösterirler bebeği dediler