Hurizeynep0 Merhaba tatlış anneler ben birşey duydum haberiniz var mı bileğisin olan acaba ? Doğumda refakatçi 1 kişi olmakmış hatta birinin eşini almamışlar bile kata hemde özel hastanede ve bi kaç saat sonra taburcu etmişler ?
BadeYaman Hurizeynep0 refakatçı olayı gercek olabılır ama hemen taburcu etmezler normal dogumda bıle tutuyorlar 1 gün
Deletedmom124 Hurizeynep0 sezeryan da ağrı kesici iğneleri var pansumanı var ilk 5 6 saat ayaklarini hissetmiuorsun imkansız öyle birşey normal doğum bilemiyorum
Besengil Hurizeynep0 evet dogru duymuşsınuz dogum fotografçı sı Bi ablam var bütün dogum çekimleri iptal
my_babe Hurizeynep0 ya bir kişinin refakatçı olma olayı baya kötü olmuş benim kayınvalidemler uzaktan gelecekler ilk torun iki tarafında, sezaryen olursam iki gün kimse göremeyecek mi bebişi 😔 inşallah düzelir her şey mayısa kadar
deletedmom309 Normal doğum yapmış biri için belki aynı gün eve göndermek mümkün olabilir ama sezaryen doğum yapanlar için mümkün değil. Kaldı ki normal doğum yapanları da bir gece tutuyorlar diye biliyorum.
Besengil @my_babe my_babe görürler cnm ama uzun degil. Yani yanında biri kalır digerleri girer çıkar tek tek
Ebru-isil my_babe sağlığı açısından uygun değilse 9 ay dayanmışlar 2 gün de görmeyiversinler canım görüntülü gösterirsin olmadı. Zaten illaki taburcu olunca evde de görürler . Bu arada benim de mayısta eşim diyor görmeye kimse gelmesin valla😂
Tgbb Hurizeynep0 yok böyle bir durum yazı gelirdi bize. Refakatçi 1 kişi evet ya anneniz ya eşiniz birinci derece yakınınız olmalı. Ama taburcu olmak konusunda böyle birşey olabilir mi sizce? Tabiki yok.
Dilda Hurizeynep0 Başkan ben dün özel hastaneye lavabo için gideyim dedim çok sıkışmıştım çünkü hamile olduğum halde içeri almadılar kontrollerinize bile sadece siz girebilirsiniz dediler artık Doğum olursa ben yaparlar bilmiyorum
Arasbaran Hurizeynep0 özel koru hastanesinde dogum yaptım. Kaynanam kardeşim ve eşim gece yanımdaydı.kımse bır sınırlama koymadı ve 1 gece konakladık normal dogum yaptım. Sezeryan olsaydı 2 gun kalınıyordu.dırek taburcu etmek cok yanlıs bıkere kanama olabılır kontrol edıyorlar bebegı ve anneyı saat bası ates olculuyor tansıyona bakılıyor bebek kontrol edılıyor yanı dırek taburcu etmek cok sacma tehlıkelı
Hurizeynep0 Arasbaran AA bende orda Doğum yapıcam Allah nasip ederse . Nasıldı memnun kaldınız mı doktorunuz kimdi
SedaveSusam Arasbaran ay bende orda doğum yapıcam annemi ve eşimi kesinlikle yanımda istiyorum yeni mi doğum yaptınız acaba bu alınmama durumu beni çok etkiliyor
UraSsmom Hurizeynep0 Normal doğum da olsa bikaç saat içinde taburcu edemezler. Refakatçi konusu doğrudur. Allahtan sadece annem var ama hem annesi hem kayınvalidesi olanlar için sıkıntı. Bide eşim çıkana kadar görmeyecekmi ona çok üzülüyorum gerisi önemli değil.. Annemde beni alsınlar gerisi önemli değil diyo 😅
Hurizeynep0 Benimde duyunca tek sorunum eşim oldu annem veya kayınvalidem kalsa e eşim bebeğini göremicekmi ya da eşim kalsa ne kadar yardımcı olabailir diye. Tamam güzel bi uygulama olur ama Doğum yapanlar için değil diye düşünüyorum :(
meralburak Hurizeynep0 etsınler ıyı olalımda aksamına taburcu etsnler yenıdoğan bıbekle hastanede kalmK daha rısklı
Arasbaran SedaveSusam yeni yaptım 15 gunluguz suan. Aslıhan yazıcıoglu doktorum. Çukurambar koruda yaptım ben dogumumu eşim ve kız kardesım bırlıkte gırdıler dogumuma 5-6 saat surdu her dakıka yanımdalardı🙂 almama gıbı bısey olmaz yanı gecede 3 kısı kaldı yanımda
Ozgee11 Hurizeynep0 kanama takibi gerekir ama bilinçli bir hastaysa kanama takibini kendi yapabilecekse ve ortamda riskli bir durum varsa taburcu etmiş olabilirler
RuzgarsMommy Doğurana kadar eşim yanımda kalsin isterim bebeği de görsün diye sonra annem gelsin kalsin yanimda esim çıksın derim tercih etmek gerekirse
ilkbahar Hurizeynep0 ben de bugün hastaneye gittim.. Gittiğim özel hastane afiş asmışlar sağlık bakanlığı kararı ile hastanın yanında sadece bir refakatçi olabilir yazıyodu 🤷♀️
Cumaserife ilkbahar devlet hastanelerinde kaç kişi kalıyor ki zaten bir kişi diye biliyorum annem kalır yanımda kaynanamda gelecek ama onun kalmasını annemin gitmesini istemiyorum o yüzden annrm kalır eşimde bekleme salonunda kalır herlde gelir gider ya zaten kzılar bir gün normal iki gün sezeryan değil mi hastanede ksç gün koyuyolsr ki