Tugbaas Kızlar 38+3 deyim perşembe günü çatı muayenesi oldum açılmam başlamıştı bugünde sümüksü tıkaç denilen koyu akıntım geldi doğum yakınmıdır hafiften kasık ağrımda başladı 😩😩😳
Lutfiye61 Tugbaas bildiğim kadarıyla nişan gelmesi yani tıkaç dediğiniz sümüksü hafif kanlı akıntı doğumun yakın olduğunu gösterir. Nişan gelir gelmez doğum başlamaz ama sancılarınız başlayabilir 😊 suyunuz gelirse hiç beklemeden doktora gidin
Birhamis Tugbaas aynı senın gıbı olmuştum gece o akıntı geldıkten sonra hastaneye gittigimde 6cm acılmam vardı ve sancım yoktu gitmesem evde dogurcakmışım😂 dogumun yakındır bence
Tugbaas Lutfiye61 kanlı olmadı ama arkasından ağrım başladı kasıklarımda böyle devam ederse doktoruma sorucam heyecan yaptım suyumu bekleyemicem galiba😊😊😊🤰🏻
Lutfiye61 Tugbaas tabi çok ağrınız sancınız olursa beklemeyin 😊 minik daha içerde durmak istemiyor demek 😍 Allahım darısı başıma 38+3’deyim bende bekliyorum ama tık yok 😂
Tugbaas Lutfiye61 açılmam olalı kaç gün oldu bende hala bekliyorum valla gelmek istemiyolar inatla allahım sağ salim kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşallah😊😊
Tugbaas Birhamis benimde baş parmak kalınlığında demişti ebe şimdide o tıkaç geldikten sonra kasık ağrım başladı açılmam olmuşmudur bilmiyorum doktora da sormak istemiyorum belki yanlış alarmdır diye😊
Kubra37 Birhamis yaaa gerçekten mi 🙄 benimde nstde sancim çıkıyor ama ben hissetmiyorum ilk gebeliğim ve hastaneye aramda 1.5 saatlik yol var çok korkuyorum geleceğini anlamazsam diye 😌
ilaydanurhavvat Tugbaas ayy nasıl bi heyecandır buu 😍Darısı başıma inşalhh ☺Sağlıkla kucağına al inşalh😍
Tugbaas alewer06 bazılarının nişan geldikten bi kaç hafta sonra da olabiliyomuş allah yardımcın olsun 😊
Tiredmom ay allah bi avazda kurtarsın nolur bende doğurayım artık 37 hafta arkadaşlar sizinde bebek sertleşiyor mu ben nefes alamıyorum sürekli taş gibi cildircam
Tugbaas Tiredmom evet oluyo işte bazen çocuğun ağrısı olduğunu gösteriyomuş nst ye girmen gerekiyo doktorunla görüş
Kubra37 Tiredmom benimde 38hafta olacak salı günü. Valla benim de karnım sert ve önde toplanıyor çoğu zaman özellikle oturur pozisyondayken kaburgalarima baskı yapıyor o zaman nefes alışım çok zor oluyor normal sanırım ☺
Tugbaas Mahlikarumeysa baş parmak kadar demişti perşembe günü şimdi ne kadar bilmiyorum yarın kontrolüm var 😊
Kubra37 Tugbaas kontrole gidip doğurup geliyormuşsun bir de hadi hayırlısı inşallah 😊 rabbim sağ salim kavuştursun inşallah 🤗