Susamvemom Kızlar yumurtlama oldu ama bir türlü çatlamıyor yA ne yapmam lazım çatlaması için çok moralim bozuk bu ay da olmayacak galiba yaaa😔😔😔
Melike3777 Susamvemom canım benimde 2 gün sonra çatlamıştı bazılarının geç çatlıyabiliyormuş akşamına ve yarına bidaha dene inşallah çatlar canım benım akşamına çatlamıştı 2. Günün
Bttll Susamvemom canım benımde testler hep boyle cıkıyordu catlamıyordu yumurta bende nette arastıırp testere dişli aslan pençesi aldım aktar dan onu içtim onu denediğim ay hamıle kaldım istersen bitkisel seyler dene bı. Bende pkoluyum bu arada.
Mehtapakgl Susamvemom kuzum, biraz hareket etsen acaba faydası olur mu evde şöyle biraz yürü, oturup kalk, egzersiz iyi gelir diye düşünüyorum. Bu pko varya 10 gün oldu bugün gecikeli. İllet bir şey ya.
burcu_1322 Susamvemom doktora git derim bu testler yanıltıcı ben doktora gittim 19 mm di yumurtam ovülasyon testi yaptım görünmüyordu bu testlere çok bağlı kalma doktora yaptır yumurta testini derim
Susamvemom Melike3777 tamam canım akşam da yapim o zaman…. of valla moralım bozuldu bu ay da gitti 😔😔😔 nefret edıyorum su pko dan
Melike3777 Susamvemom sıkma kuzum canını kuzenım 50 mı 55 gün sonra buldu ve hamile kaldı ılk denemesinde şuan kocaman oğlu var oda pkoluydu moralını yüksek tut testı yapmayı bırakma inşallah ılk çatlamada güzel sonuç alırsın🤲 Belkı bugun yarın senin çatlar her pkolu bir değildir unutma güzel şeyler düşün☺️
Tb81 Susamvemom ve öyle 3 gün çıktı şimdi galiba hamileyim kesin değil adetime 3 4 gün var belki adetle atacak kendini ama ben nette baktım hep böyle 2 3 gün yumurtlama görenler hep hamile
Susamvemom Melike3777 ınsallah kuzum saolasın hamıle kalmak degılde yumurtlama da sıkıntı cıkmadı moralımı bozuyor ama Allah büyük napalım hayırlısı 😣🙏🏻💕
Tb81 Susamvemom çatlar çatlar korkma her gün değerlendir silik çıktığında da değerlendir riske atma ertesi gününe de değerlendir
Susamvemom Tb81 ay ınsallah guzel haberı verırsın bıze kuzum Rabbim sağlıklısını nasip etsin hayırlıysa olsun inşallahhhh♥️
Melike3777 Susamvemom bozma moralını iyi şeyler düşün kuzum herseyin hayırlısı herşey gönlünce olsun 🙏
Susamvemom Tb81 bi an moralım bozuldu ama sımdı iyiyim kuzum olsa da olmasadaaa hayırlısı bakalım ınsalkah olur sa dger ay tedavıye gerek kalmaz bakalım
Susamvemom burcu_1322 yok cnm doktor 2 ay dene dedi sonra takıp yapalım dedi bu ay olmazsa zaten doktora gdıuorum mecbur 🙏🏻
Susamvemom burcu_1322 bu ay öylesine ilk defa ve son kez ovulasyon testi yapim dedim cnm böyle koyu çıkması bıraz canımı sıktı ama yapacak bsey yok ınsallah yarın çatlar zaten bu ay doktora gdıuorum