Deletedmom627372 Hndn1234 Genelde kışlık aldık biraz mevsimlik var yazın zaten sıcak çıtçıtlı body le yine yatar bebekler anneannemiz sağolsun 3-4 yaşına kadar giyecek şeyler aldı 😇
meralburak O değilde doğum yaklaştıkça korkuyorum hastanaler rısk altında. Enfeksıyon olur dıye pskolojım bozuldu bnm düşğnmekten. İnşallH su virüs olayı bıan önce yer yuzunden sılınır
Hndn1234 meralburak aynı korku bende de var. İstanbul’da bazı hastenelerin polikliniği günlük 3-5 hastaya bakıyorlarmış virüsten dolayı. Buralarda da öyle olacak da kontrollere bile gidemeyecez diye çok korkuyorum
juliet Hndn1234 yeni doğanları genel olarak uzun kollu aldım ama 3-6lar ben yazlık. Çok alma derin ihtiyaca göre şekillendirirsin yani ben öyle yapmayı düşünüyorum
Hndn1234 emineemine erkek 🥰 inşallah vaktinde gelirse mayısın 2.haftası gibi kucağımıza alırız. Tabi baş aşağı dönerse benim sıpa dönmedi daha vakit de var sanırım dönmesi için
ayseogndr Hndn1234 ben yeni doğan setlerinden Bi kaç tane aldım uzun kollu alt felan aldım gerisini yazlık aldım 3-6 6-9 ay aldım elbise takımlar felan bebekler hızlı büyüyor yazık çok alma dediler ben böyle aldım
gelin_34 Hndn1234 merhaba sanırım aynıyız mayısın ikinci haftası bekliyoruz biz de doğumu cinsiyetimiz erkek ve sanırım isimlerimiz de aynı 😅
Hopmummir Hndn1234 bende genellikle yazlık tercih ettim aksi taktirde gerekli bişey olurda gider alırız 😍